Nejste přihlášen/a.
Přátelé,mám dotaz na značku Würth.
Kromě prodeje,jsou u nás i servisy?
Co se týká náhradních dílů,tak nic moc.
Jak to tedy s touto značkou je?
Ocením i zkušenosti s touto značkou.
Jde o elektrické nářadí.
Děkuji.
ZÁKAZNICKÝ SERVIS...REINHOLD WÜRTH ...
Servis nářadí a záruka
Na ruční, elektrické a pneumatické nářadí je poskytována záruka 2 roky, u vybraných produktů až 10 let. Veškerý záruční a pozáruční servis provádí vyškolení odborníci ve vlastních nebo smluvních střediscích. V případě potřeby je možno po dobu opravy zapůjčit náhradní výrobek.
Servisní středisko:
Adresa:
č.p. 137
Nepřevázka
293 01
Telefon:
+420 323 041 228
+420 323 041 227
Otevírací doba:
Po - Pá - 8:00 - 16:00
A ještě Polsko, kde se dají objednávat ND...
Mám úhlovou brusku Berner a je to převlečenej Bosch GWS 125 nebo tak nějak. Vpodstatě všechny náhradní díly včetně obalu a krytu jsem nakoupil jako pro Bosch na fajnestroje.cz.
Myslím, že Wurth taky něco převléká.
V práci jsme to neřešili a až nářadí odsloužilo, tak se kupovalo nové. Doma jsem si to svoje vždy repasoval.
...vše Bosch a nebo někdo úplně jiný, který dělá pro Bosch, Wurth a dalších pět...třeba. Mění jen barvy a popisy
Ptám se pro to,že přišel známý,abych dal dohromady vrtací kladivo BMH40-XES.
Prý je to jeho syna,který si ho koupil jako nové,a po záruce ho dal do servisu stejné značky.
Z onoho "servisu",to prý odeslali do servisu v německu.
Po pár dnech ho kontaktoval "servis",že ho oprava přijde na cca13000,-kč.
Po odmítnutí opravy(cena opravy,vůči pořizovací ceně),mu po několika dnech opět kufřík s kladivem vrátili.
Polepené jak zvenčí,tak uvnitř pásky s německým popisem.
Zaráží mne,že mu to vrátili jako stavebnici bez návodu(nevím,možná i nějaký díl chybí).
Nevím jakou závadu hledali,když to rozložili pomalu jak ve výrobě(včetně rukojeti).
Hledal jsem na internetu nějaký rozpis dílů a nic.
Vyjmul jsem to ze sáčků,abych díly očistil,a měl tak přehled co v onom servise rozšroubovali.
Přikládám fotografie.
Tuna je stránka,kde sa dá nájsť rozpis dielov na to vaše búracie kladivo. Trochu sa zle vyhľadáva,no mne sa podarilo nájsť ten váš typ aj s rozkresom dielov. Dávam odkaz no neviem,či sa zobrazí ten rozkres alebo len hlavná stránka.
Zobrazuje sa len hlávna stránka. Kliknite na obrázok vrtacieho kladiva vo vrchnom výbere a potom už len na obrázok vrtacieho kladiva v spodnom výbere a na šípku doprava,postupne sa dopracujete ku výberu presného typu.
Podľa nákresu a vašej fotky,vám tam chýbaju niejaké diely,Napr. ten pliešok polmesiaca pri pieste s ojnicou,majú byť dva kusy, ďalej tam nevidím zaisťovacie O-kružky pre úderné piesty. A čo je hlavné,nevieme,že kde bola chyba,aby poskladaním sa to aj opravilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.