Nejste přihlášen/a.
Jsem vlastníkem domu, rodiče jsou uživateli - nájem neplatí. Kdo by měl zaplatit revizi plynu.
doplněno 29.03.10 08:28:Omlouvám se za nepřesný dotaz.
Pro upřesnění. Zajímá mě to jenom po právní stránce.
Pokud jde o morální, jak se to na mne sesypalo od rádoby spravedlivých viz. rady, nikdo přece mimo mne nemůže vědět, jaké vztahy mezi námi jsou.
Díky
Ze zákona revizi zajistí majitel nemovitosti nebo zařízení. Kdo to nakonec zaplatí je jiná věc, nicméně vy jste tím kdo má zodpovědnost za zařízení bez ohledu zda to za vás někdo zatáhne nebo ne.
Morálně to máte platit také vy. Ale to je asi zase věcí názoru. Můj názor je že za rodiče zaplatíte vy, protože oni za vás platili celý váš nedospělý život.
No rodiče, přece ten kdo tam bydlí - je jen jeho věcí jestli se otráví nebo ne a bud vydělávají nebo mají důchod tak proč by jste to za ně platil - že ano...
typl bych vás na peknýho zazobance s posledním typem medvěda nebo baboráka, jinak - jak se na moravě říka jste pěknej hajzl - že takhle uvažujete, zmizte odsud...tady jsou vesměs normální lidi ...skoro porád pokud se tady nedos...někdo podobnej vám-ha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.