Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak složit komodu

Od: keganrhode odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Přišla nám komoda Alva 05. Problém je v tom, že plán je hodně nepřehledný a místy nečitelný. Desky nejsou popsané, takže nevím kam co patří a jaké šrouby použít a musím říct, ze jsem ztracená. Není tu někdo kdo by mohl pomoct?
sconto.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ten návod je postačující. Máte tam tabulky, podle kterých si to popíšete a roztřídíte. Desky podle rozměrů a rozdíl mezi třeba C a D poznáte podle děr. To samé šrouby, které jsou které poznáte podle rozměrů a počtu kusů. Takže pomalu a v klidu - vše co najdete si podle tabulek označte a roztřiďte. A potom podle obrázků skládejte, pozornost věnujte tomu, jak jsou desky otočené, např. ohraněné vpředu. Nespěchejte, vše prvně zkuste, podívejte se, jestli to pasuje do sebe a bude to dobré...

sirokko
hodnocení

1x

Pokud nerozumíte tomu kreslenému postupu, tak po internetu vám to nevysvětlí už teprve nikdo.

Takže nějakého šikovného kutila, anebo jestli prodejce nemá službu na sestavování.

Kdybyste byla z okolí, tak pro mě osobně je to hračka. Za kafe a hezký úsměv.

Mimochodem, píšete, že komoda přišla vám, v množném čísle. Ona ta druhá entita tomu taky nerozumí?:-D

synerb
hodnocení

1x
No podrobnější už ten návod být ani nemůže. Je tam vše. Složení takového kousku nábytku je prima dopolední zábava.

hodnocení

0x
No já věřím, že prodejce vám rád pomůže. Mimochodem, mohli jste si objednat i montáž, pokud nejste zrovna technické typy. Za mne je návod docela normální. Pravda, ikea to má blbuvzdornější, ale nevidím nikde problém ani u vašeho nábodu.

hodnocení

0x
Návod je trochu stručnejší, ale je tam všetko podstatné. Možno až na tie popisky v tabuľkách.
Pri doskách máte v tabuľke rozmery. Tak vezmite maliarsku pásku, meter, každú zmerajte, nalepte si na každú kúsok pásky a napíšte si jej rozmer a označenie podľa tabuľky.
Ak neviete rozkľúčovať typy spojovacieho materiálu, položte vzorky na papier, označte ich X1, X2, atď., odfoťte to, fotku vložte sem a my Vám k tomu povieme kód z tabuľky v návode.

jirkazxc
hodnocení

0x
Doporučuji nejdřív si koupit krabičku na roztřídění spojovacího materiálu a materiál změřit a roztřídit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]