Zdravím. Přišla nám komoda Alva 05. Problém je v tom, že plán je hodně nepřehledný a místy nečitelný. Desky nejsou popsané, takže nevím kam co patří a jaké šrouby použít a musím říct, ze jsem ztracená. Není tu někdo kdo by mohl pomoct? sconto.cz/...
Ten návod je postačující. Máte tam tabulky, podle kterých si to popíšete a roztřídíte. Desky podle rozměrů a rozdíl mezi třeba C a D poznáte podle děr. To samé šrouby, které jsou které poznáte podle rozměrů a počtu kusů. Takže pomalu a v klidu - vše co najdete si podle tabulek označte a roztřiďte. A potom podle obrázků skládejte, pozornost věnujte tomu, jak jsou desky otočené, např. ohraněné vpředu. Nespěchejte, vše prvně zkuste, podívejte se, jestli to pasuje do sebe a bude to dobré...
No já věřím, že prodejce vám rád pomůže. Mimochodem, mohli jste si objednat i montáž, pokud nejste zrovna technické typy. Za mne je návod docela normální. Pravda, ikea to má blbuvzdornější, ale nevidím nikde problém ani u vašeho nábodu.
Návod je trochu stručnejší, ale je tam všetko podstatné. Možno až na tie popisky v tabuľkách. Pri doskách máte v tabuľke rozmery. Tak vezmite maliarsku pásku, meter, každú zmerajte, nalepte si na každú kúsok pásky a napíšte si jej rozmer a označenie podľa tabuľky. Ak neviete rozkľúčovať typy spojovacieho materiálu, položte vzorky na papier, označte ich X1, X2, atď., odfoťte to, fotku vložte sem a my Vám k tomu povieme kód z tabuľky v návode.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.