Nejste přihlášen/a.
dobrý den
chteli jsme si ted neco upíct a kdyz jsem pekarnu zapli tak vůbec nehněte, přitom nedavno jsme neco pekli...
jako by se snazila michat a nejde to...
nevíte čím by to mohlo být?
DOmo B 3955
Vyndejte vaničku.
Jde zespodu bez velké síly otáčet oběma hřídelkami? Pokud jsou zatuhlé, že s nim skoro nejde otočit, je potřeba je vyjmout a očistit hřídelky i pouzdra.
Pokud je vanička OK, pokuste se otáčet těma dvema protikusy v pekárně (samozřejmě vytažené ze zásuvky). V normálním stavu kladou pomerně velký odpor a větší silou cítíte, že se protáčí i motor. Pokud to tak je a unašeře se v provozu stejně netočí, pak je zřejmě poškozeno vinutí motoru Pokud se volně bez odporu protáčejí, praskl řeínek.
Buď se hák ani nehne, nebo se trochu "snaží", ale pohyb je velmi malý a cukavý. Zažila jsem se svou pekárnou oba případy. V prvním případě je přetržený řemínek, v druhém případě pomohlo, když jsem suroviny co nejvíc odhrnula a hák i nástavec na hák očistila ze všech stran. Rozběhlo se to. Včera a předevčírem. Důvod nemusí být jen znečištění a špatné nasazení. Možná se bude muset někde něco promastit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.