Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký nátěr plechové střechy ?

Od: aloisb® odpovědí: 1 změna:
Mám na chlaupě asi 20 let šikmou střechu z plechových pozinkovaných panelů. Již byla několikrát natírána, naposledy syntetickým emailem. Stále se však místy email odlupuje a objevuje se čistý pozink, který posléze rezaví. Prosím o radu, čím třechu přestříkat (pořídil jsem si kompresor se vzdušníkem a pistoli), aby byla spolehlivě chráněna před povětrností.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Na stránkách Balakomu jsem nalezl tuto diskuzi :
Dotaz:Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit o radu. Mám nově položenou střechu z pozinkovaného plechu Z 275 a potřebuji jí natřít vhodným nátěrovým systémem s co nejdelší životností. Vrchní barva hnědá pokud možno lesk(není podmínkou).
Předem děkuji za odbornou pomoc.
S pozdravem
Daniel Procházka
Odpověď:Na nově položenou střechu radím použít polyuretanovou jednosložkovou barvu Komapur Z + vrchní dvousložkový polyuretanový email Komapur S.
Životnost nátěru bude cca 10-15 let.
Na tento dotaz Vám odpověděl Ing. Oldřich Mižďoch.
Budete-li potřebovat upřesnit odpověď, zavolejte na naši bezplatnou linku 800 100 701.
Související dotazy:Tento dotaz nemá žádné související dotazy.
Klíčová slova:Žádná klíčová slova nejsou přiřazena.
Kategorie: Kov ve venkovním prostředíČas dotazu:17.08.2007 07:01
Přečteno:94xČas odpovědi:17.08.2007 14:10

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]