Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik Kč za vymalování

Od: xanxas odpovědí: 10 změna:

Hezký den všem! Prosím o informaci, jak finančně ohodnotit, kolik zaplatit malíři amatérovi (melouch) za vybílení části malinkého panelákového bytu - garsonky. Jedná se o části stěn a stropů v chodbičce, kuchyni, koupelně. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Teď mi jeden dělal odhad na jednu místnost 3x4m (3 stěny + strop) - 1500,- až 2000,- v závislosti jakou barvu si nakonec vybereme..

olinl
hodnocení

0x
Záleží tady na lokalitě a ochotě "malíře" přijít na melouch ve svém volnu. Záleží i kolik jsi ochoten/na mu zaplatit. Cenu je lepší dohodnout nějakým způsobem předem-málo urazí, hodně zase v budoucnu může urychlit další melouch. Pokud budeš s prací a čistotou při práci spokojen/a, dal bych potom víc. Už ve dveřích se s úsměvem ptej, kolik si máš cca připravit, jestli nebudeš muset jít k bankomatu, na kolik to vidí..

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud se nevyskytnou mimořádné problémy,tak jednoduše 160 Kč /hod.Ale to předem podle dohody.Profíci si řeknou i 250/hod

Jo hodinovka a bude tam tři dny.
Tady někdo opět trochu zaspal. Profík rozhodně nepůjde do práce za 250 na hodinu.
re4zon
Profik to hlavne nebude malovat, ale nalepi tam tapetu a na strop polystyrenove kazety, ze.

hodnocení

0x

Normálně by to mělo probíhat dotazem, za kolik to udělá.Ne mu nutit nějaké vámi určené peníze. Stačí i vědět jen rámcové podmínky, např. 200 Kč/hod + doprava + parkovné + spotřebovaný materiál. Doprava z toho důvodu, pokud vše zařizuje on, tedy nářadí, barvu atd a přijede autem.

hodnocení

0x
Vidím to na 3500kc

malir
hodnocení

0x
Primalex plus za 720,- Vymaloval jsem s tim rodicum 3+1 2 vrstvy (steny+strop) a jeste zbylo... jsem asi z jineho vesmiru, ale za svuj zivot jsem nepoznal cloveka co mel doma malire...

krtek6
hodnocení

0x

aktuální průměrné ceny malířských prací jsou 15,- penetrace a 45,- malování na bílou primalex 2x ...škrábání je tak 5,- a příplatek za barvu je 5-7,- ...k tomu DPH ceny jsou samozřemě za m2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]