Nejste přihlášen/a.
Kuchyňská sůl je silně korozivní látka a může esteticky poškodit i nerezové nádobí pokud působí delší dobu. Ale že by to mohlo "vyžrat" nerez při mytí v myčce se mi nechce věřit. Každopádně by bylo dobré sůl ze zásobníku vypláchnout.
Jsem myslela, že tam nasypal sůl určenou pro myčky a ne kuchyňskou. Tazatel má asi novou myčku, předtím myl jen ručně a nyní starší kusy nádobí po razantním mytí tabletami v myčce odhalí svá opotřebovaná místa.
Nastavil by som v menu spotrebu lestidla na maximum a pustil aspon 3 x program bez riadu. Mozete aj skusit injekcnou striekackou zasobnik lestidla opakovane vyplachovat cistou vodou.
Stat sa moze vselico, koncentrovana sol je silne korozivna a davkovac lestidla na to nie je stavany. Zname su pripady, ked po nasypani soli do spravneho zasobnika nebol hned spusteny program a vlhky krystal prezral krizom tenky plech.
Podle mne se nestane vůbec nic, sůl se tam postupně rozpustí. Jen ji ještě nasypte tam, kam patří, aby v myčce nechyběla. Leštidlo tam dávat nemusíte, neboť nyní je rovnou v mycích tabletách, dávno leštidlo nedávám, mám tablety 2 v 1 nebo 3 v 1, koupím vždy, když jsou v akci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.