Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr barvy do ložnice

Od: goka* odpovědí: 15 změna:

Ahoj .

Maluji ložnici , ložnice je orientovana na J - Západ . ma 3 stěny a chci sladit jednu nebo spíše dvě barvy s nábytkem červená třešeň. Poradíte? Není na internetu něco o malování případně míchání barev do odstínů . Např. červená + zelená =? atd...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Mrkni na dotaz od MODOVO, Jak vymalovat. Vložen někdy 22.3. Tam je plno bezva odkazů *ua*

ladislavtikal*
hodnocení

0x

vzornik.info/... primalex.cz het.cz urcite vyberete

goka*
hodnocení

super, ale jak se mám orientovat, mi se líbi všechny barvy aj černá *klik*! ale jakou k tomu nábytku Třešeň o jakých barvach uvažovat a jake rozhodně ignorovat ,nechci ať se to líbi jenom mně ale třeba i vám aby to nebylo jako "pěst na oko" prostě in.

Chci se pak prací pochlubit a slyšet tak to je super pěkné bez přetvářky . podlaha klasicke parkety . Je to docela světly pokoj.

Přiklad: jdi do , okr , béžová, takova modrá makova oranž atd.. ani neuvažuj o : ..., ..., ..., *ua*

pt®

Tak třešeň je tak trochu do ,,červena,, myslím, že je dost tmavá. V ložnici by měla být barvy uklidňující, aby se vám dobře usínalo. Takže nedávala bych hodně živé a zářící barvy, jako červená, oranžová, jedovatá zelená, nebo tmavě modrá a černá. Myslím, že by se vám dobře usínalo v jemných barvách, jako je bleděmodrá, světlounce zelená, béžová, smetanová i růžová, ale ta růžová nejde k té třešni. Ostatní, co jsem vypsala, by se k třešňovému nábytku hodila. Stejně záleží na vás. Ať se dílo podaří. To je můj názor, PT /stařenka/

doplněno 25.03.10 09:14:
Tady to dobře napsala Lidka v jiném příspěvku, její citace:
Podívejte se na tento článek o barvách. Barvy jsou velice pěkně popsané, tak tam třeba najdete inspiraci. Možná se ani nebraňte kombinaci dvou barev. Já jsem dřív také preferovala obyvák bílý. Ale to jsem měla krásné tmavé stropní trámy a starožitný nábytek. Dneska jsem v bytě, nábytek zůstal a mám vymalováno barvou bílé kávy. K tomu zelinkavé závěsy a hodně kytek. Možná by byla hezká kombinace světle zelené s nějakou výraznější - podle nábytku.
obydleni.cz/...
goka*
hodnocení

Děkuji to jsem potřeboval! Vyborně! Měl jsem totiš mnoho let v ložnici tapety tak to bude barevná premiera . Díky. a hezky den všem a dík. ještě to budu sledovat ale měl bych se chytat roboty ...

goka*
hodnocení

super, ale jak se mám orientovat, mi se líbi všechny barvy aj černá *klik*! ale jakou k tomu nábytku Třešeň o jakých barvach uvažovat a jake rozhodně ignorovat ,nechci ať se to líbi jenom mně ale třeba i vám aby to nebylo jako "pěst na oko" prostě in.

Chci se pak prací pochlubit a slyšet tak to je super pěkné bez přetvářky . podlaha klasicke parkety . Je to docela světly pokoj.

Přiklad: jdi do , okr , béžová, takova modrá makova oranž atd.. ani neuvažuj o : ..., ..., ..., *ua*

pt®

Co teda chcete vlastně vědět, když své odpovědi kopírujete? PT /stařenka/

goka*
hodnocení

nic nekopiruju měl jsem telefon a pak jsem to stejne poslal dvakrat . omyl! už jsem poděkoval diky .

pt®

Aha, tak jo, PT /stařenka/

hodnocení

0x

dulux.cz/... Posílám něco pro usnadnění při rozhodování.;)

arimas*
hodnocení

0x

K Tresni se vam jednoznacne hodi sediva.. ale pozor neni sediva jako sediva..

v loznici uplne idealni protoze to bude pusobit klidnym dojmem a nebyde nikde nic kricet..

arimas*

ZDE napriklad idealni kombinace bila sediva a cervena.. jen pro pribliznou predstavu...

doplněno 25.03.10 16:30:

samozreme sediou si muzete zvolit i v jinych odstinech podle toho vaseho nabytku ... svetlejsi bude svezejsi a tmavsi bude delat utulnejsi dojem ..:)

Výběr barvy do ložnice
arimas*

a nebo ...

Výběr barvy do ložnice #2
arimas*
26.03.10 15:37

...

arimas*

krucis a foto nikde ... tak znova...

doplněno 26.03.10 15:41:

to je pro ukazku jak je sediva prijemna k zivym barvam...:)

Výběr barvy do ložnice #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]