Nejste přihlášen/a.
Ahoj .
Maluji ložnici , ložnice je orientovana na J - Západ . ma 3 stěny a chci sladit jednu nebo spíše dvě barvy s nábytkem červená třešeň. Poradíte? Není na internetu něco o malování případně míchání barev do odstínů . Např. červená + zelená =? atd...
super, ale jak se mám orientovat, mi se líbi všechny barvy aj černá ! ale jakou k tomu nábytku Třešeň o jakých barvach uvažovat a jake rozhodně ignorovat ,nechci ať se to líbi jenom mně ale třeba i vám aby to nebylo jako "pěst na oko" prostě in.
Chci se pak prací pochlubit a slyšet tak to je super pěkné bez přetvářky . podlaha klasicke parkety . Je to docela světly pokoj.
Přiklad: jdi do , okr , béžová, takova modrá makova oranž atd.. ani neuvažuj o : ..., ..., ...,
Tak třešeň je tak trochu do ,,červena,, myslím, že je dost tmavá. V ložnici by měla být barvy uklidňující, aby se vám dobře usínalo. Takže nedávala bych hodně živé a zářící barvy, jako červená, oranžová, jedovatá zelená, nebo tmavě modrá a černá. Myslím, že by se vám dobře usínalo v jemných barvách, jako je bleděmodrá, světlounce zelená, béžová, smetanová i růžová, ale ta růžová nejde k té třešni. Ostatní, co jsem vypsala, by se k třešňovému nábytku hodila. Stejně záleží na vás. Ať se dílo podaří. To je můj názor, PT /stařenka/
doplněno 25.03.10 09:14:Děkuji to jsem potřeboval! Vyborně! Měl jsem totiš mnoho let v ložnici tapety tak to bude barevná premiera . Díky. a hezky den všem a dík. ještě to budu sledovat ale měl bych se chytat roboty ...
super, ale jak se mám orientovat, mi se líbi všechny barvy aj černá ! ale jakou k tomu nábytku Třešeň o jakých barvach uvažovat a jake rozhodně ignorovat ,nechci ať se to líbi jenom mně ale třeba i vám aby to nebylo jako "pěst na oko" prostě in.
Chci se pak prací pochlubit a slyšet tak to je super pěkné bez přetvářky . podlaha klasicke parkety . Je to docela světly pokoj.
Přiklad: jdi do , okr , béžová, takova modrá makova oranž atd.. ani neuvažuj o : ..., ..., ...,
K Tresni se vam jednoznacne hodi sediva.. ale pozor neni sediva jako sediva..
v loznici uplne idealni protoze to bude pusobit klidnym dojmem a nebyde nikde nic kricet..
ZDE napriklad idealni kombinace bila sediva a cervena.. jen pro pribliznou predstavu...
doplněno 25.03.10 16:30:samozreme sediou si muzete zvolit i v jinych odstinech podle toho vaseho nabytku ... svetlejsi bude svezejsi a tmavsi bude delat utulnejsi dojem ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.