Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jako,aby toho nebylo málo,pořád se tu něco v domě/bytě opravuje,vyměňuje.Teď mi nejde vypnout/zapnout el.vypínač.Myslíte,že bych to zvládla sama žena? Je to el.vypínač,co má dva vypínače vedle sebe v jedné škatulce,ale jeden z nich ,jak bych řekla (prokluzuje),nelupe nahoru dolů,jen tak drží...Když vypnu elektřinu v bytě a odšroubuji krytku,co mám dělat,je no bezpečné (je tam tma),když ten vedlejší je v pořádku.Poznám,co mám udělat,nebo nechat tak a zavolat si někoho,díky všem za naději ...achjo
Poznám,co mám udělat,nebo nechat tak a zavolat si někoho,díky všem za naději ...achjo
Pokud jste blondýna, tak to nepoznáte
Tak takové zkušenosti nemám ani nechci,ale znám el.revizního technika,prý už v důchodě nedělá...tak jsem tam dala lampičku na baterky = dočasně
Ja by som doporučoval, niekoho zavolať, aj keby to nebol elektrikár, ale mal minimálne skúsenosti.
Podľa Vášho popisu jedna sa o tzv. lustrový vypináč. Ak by Ste ho vymieňali sama, tak vždy
s vypnutými poistkami ! Pokaziť nič nemožete, akurát Vám svetla nemusia prepínať, podľa Vaších predstav... Jednoducho povedané: fáza privedená do vypínača sa stlačením niektorého vypínača
rozdeluje na niektorý z dvoch smerov...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.