Dobrý den, potřebuji vykroužit díry na zásuvky,v koupelně to šlo samo ale teď v kuchyni mám tvrdý a asi 8mm silný obklad 120x60 a jednu díru jsem kroužil hodinu Tak se ptám jestli jsem to dělal dobře, respektive jak správně kroužit? Průběžně jsem místo i korunku poléval vodou aby se to chladilo občas jsem s vrtačkou kýval občas jel bez hýbání občas na nízké a občas na vysoké otáčky zkusil jsem i příklep Tak nevím čekají mě ještě čtyři díry tak jak nato správně? Jaké otáčky? Příklep nebo bez? Kývat nebo nekývat? Děkuji za rady
Mám přechodku na ten flexový diamant pro uchycení SDS . Vrtačka s regulací otáček, předvrtat vodící díru a dá se s tím třeba metrová kamenná zeď .
break
Běžná vrtačka ti těžko utáhne tak velkej vrták , flexa vůbec. Na takovou hloubku už musíš mít hlavně vodou chlazenej vrták a vrtat úplně přesně. To se kousne jen jednou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.