Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem už lehce bezmocný a nevím si rady. Mám v domě menší koupelnu kde se mi ucpal odpad. mám tam sprcháč, wc a umyvadlo, wc už mi odtýká relativně dobře ale vše to jde nahoru do sprchy. tzv. ve sprše mám rybníček.
Zkusil jsem už mraky chemie tam dát, krtkem (drát) jsem zkoušel též ale nedostanu se moc daleko a při točení krtkem se mi to v půlce pořád motá, takže s tím asi neumím nebo nevím. :D dokonce jsem zkusil i wapkou (myčkou na auta) strčit lehce do odpadu sprchovýho koutu a tim tlakem zkusit ale ani to nepomohlo.
Neměl někdo stejný problem? Firmu jsem volal ale vyšlo by mě to snad na 5tis, bláznictví. Je jiná možnost nebo rada? Díky moc všem.
To muze byt ucpane i tou chemii...Kupte si obycejne instalaterske pero cca 5m dlouhe s klickou a protahnete to. Jak to trochu zacne odtekat, tak pustte teplou vodu a zaroven s pruzinou rachtejte tam a zpet. Az potom to docistite chemicky hydroxidem sodnym a hodne proplacnete teplou vodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.