Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se zbytkem betonu

Od: vitecek® odpovědí: 12 změna:

viz dotaz..jaksi sem ho udělal moc a ztvrdnul mi v kýbli .. mám vrtací kladivo , tak to snad vydoluju a kýbl možná bude funkční , těžko říct..

ale pro příště zjevně 1. méně betonu pro danou práci a přidělat nový ..

ale stejně, co stim jinak? ideálně , abych si zachránil i ten kýbl příště.

dík

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Po vzoru blondýn!

Betonu není nikdy dost,příště zamrazit v mrazáku na další použití!*smich*

Pokud plastový kbelík,tak na túry rozbíjete a vyhodíte,vyhozením ušetříte práci! Pokud plechový no ,při troše štěstí to kbelík přežije, ale jednodušší opet- vyhodit!

april
hodnocení

2x
Spláchnout do záchodu. *frajer*
sirokko

Aby to bylo efektivní, tak do hajzlu se zásadně splachuje hmota ještě před ztvrdnutím. Beton, sádra... I když rozbourané fragmenty ztvrdlé hmoty by mohly mít taky zajímavý výsledek.

...a zabetonovat trubky *smich*

sirokko
hodnocení

0x

Ten kýbl je ze zlata, že ho potřebuješ zachránit? :)

asd1
hodnocení

0x

Coby, příště vyřešit ještě před ztvrdnutím ;)

hodnocení

0x

Vždycky se někde najde nějaký roh, nebo prsklina, nebo něco podobného, kam se dá zašít trochu betonu a vyspravit to stávající. Pokud máte barák, tak to přece není problém.

hodnocení

chápu, leč mám byt

hodnocení

0x

Jak bych to řešil já : Když už bych si nechal beton ztvrdnout v kýbli tak bych se s tím nikde nechlubil a nějak ho z toho vědra vydoloval, nebo to celé vyhodil. Co udělat se zbytkem betonu - viz předchozí, rychlejší rádci.

hodnocení

dobrý, díky, netřeba vícero reagovat.

krtek6
hodnocení

0x

mě když zbyde beton v kýblu tak ho rozředím na sračku a nechám být...on pak sice časem ztvrdne, voda zůstane..ale nebude mít žádnou pevnost a pak se dá normálně z kýblu vyklepat nebo špachtlou vytlouct...já to pak teda ještě nechám vyschnout a vsypu to zpět do toho pytle (prázdného) a pak do popelnice

hodnocení

0x

Vysypať do idelitového vrecia a potom ho vyhodiť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]