Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uchovat vlhčené ubrousky?

Od: jarin* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

potřebuji tip jak uchovat vlhčené ubrousky. Jedná se tedy o vlhčené ubrousky na palubní desku pro auto, ale myslím si, že dotaz lze použít i na jiné vlhčené ubrousky, třeba pro děti nebo kosmetické atd.

Je lepší spíš chlad, nebo teplo? Stalo se mi totiž už několikrát, že za dva měsíce od otevření mi vyschly, a to jsem je měl uzavřené tak, aby se do nich vzduch nedostal.

Děkuji za tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

2x

Ubrousky v původním obalu vložit otevíráním dolů do zipového sáčku na potraviny (osobně vyzkoušeno a sáček funguje dobře i jako náhrada původního obalu) a nenechávat vystavené přímému slunci...

hodnocení

2x
Je lepší chlad, vydrží mnohem déle než dva měsíce. Vozím je v autě neustále,neboť si s nimi čistím boty (především). A ano,pokud je dáte do uzavřeného sáčku se zipem,tak jim životnost ještě o chlup prodloužíte. Moje maminka je zase po každém použití (když přijede domů) vyvaxuje (vycucne je vakuovačkou )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]