Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možnosti renovace vnitřních dveří

Od: jarek987 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Potřebuju zrenovovat interierové dveře v paneláku, nechce se mi je jen přelakovat, nevíte o nějaké technice, jak se dají ze starých udělat "Nové"za málo peněz? Díky . Našel jsem toto . folie-tapety.cz/... Má někdo zkušenost jak to drží?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

4x

Už je to bych řekla víc než 5 let jsme koupili tuto tapetu /tenkrát to bylo z nějakého katalogu/ Přesně míra na dveře, manžel je pěkně odmastil ,tapetu přilepit, kraje co se lepí nahříval fénem a dobře přitiskl . Tapeta drží dodnes, bez jakéhokoliv odchlípnutí. A to jsou dveře dost otvírané /WC/.:D Tak se toho nebojte, dnes je už velký výběr .Dobře vyberte.

hodnocení

2x

tapeta každopádně drží dobře, ale cena není z nejnižších obecně. Chce to trochu zručnosti při aplikaci fólie, nejdříve to zkuste asi na dveřích,který nejsou zas až tak vidět, a je třeba vychytat detaily zakončení a podobně. Když sem folii lepil přímo vedle sebe pásy časem se seschly a vznikla bílá mezírka, to nevypadalo správně a dobře. Postě chce vyštudovat jak co nejlépe vychytat detaily. O omívání a soudržnost s podkladem nemusíte mít obavy. Každopádně je omyjte důkledně pře d aplikací,odmastěte.

karel987
hodnocení

Děkuji za radu , Ale cena podle mně je dobrá nikde jsem je nenašel levnější. Přeji pěkný večer

ar*

Jestli mohu poradit tak samolepky je dobré lepit na jarovou vodu. s tapetou se nechá dobře pohnout a nasunout přesně na místo kam je potřeba. Po umístění vodu vytlačíte stěrkou nebo válečkem a není jediná bublinka a vše je na svém místě. Tapetu pak jedině servete i z barvou. Do 1/2 litru vody dáte asi tak panáka jaru.

jabraka*
hodnocení

1x

Jarku,

Pro lepení použij tapetu DC-FIX typ DOOR.tapeta šíře 90 cm je balena po 210 cm a je asi 2 x silnější, jako normální.Tím je samozřejmě i odolnější proti poškození.Cena je asi 350 Kč.

Povrch dveří musí být hladký,bez znatelných výstupků.Malé prohlubně tolik nevadí,je dobré povrch přebrousit a dobře otřít vodou,Lepit na vlhký povrch

JABRAKA

kytka*

Pokud koupíte tapetu, která je určená na dveře, nebudete s tím mít nejmenší problém. Cena byla cca 350kč./na 1dveře

hodnocení

0x

Tak já nebudu radit, naopak chci poděkovat, tohle mne zaujalo.

hodnocení

0x

v druhém kroku to chce zajít za nějakým truhlářem nebo podobně a dát nové lišty kolem prosklených částí dveří (staré vyházet) problém je že lišty opět jsou někde docela i drahé. Chce to trochu hledat po vašem okolí. Ale pokud dveře přefólijujete rozhodně je výměna lišt za např. dřevěné nezbytná. Tím se Vám to docela i oprava zdraží. Mají to vesměs dosti naražené . . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]