Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik mám dát sousedovi za dřevo?

Od: petras* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Soused vyměnil pec na tuhá paliva za tepelné čerpadlo . Zbylo mu nějaké dřevo které mi nabídnul . Dřevo je suché naštípané ,ale mněké. Má ho ve vozíku o rozměru ,délka 2100mm,šířka 110mm, výška 300mm. Dřevo je volně nasypané zároveň s bočnicema . Mám dotaz ,kolik toho asi je? A kolik kč by jste dali vy . Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud si sám neřekne částku, koupil bych mu flašku. Jemu už k ničemu není.

hodnocení

2x
Ty rozměry trochu nesedí, ale když se vhodně upraví, vychází to na hodně slabý půlkubík dřeva.
Takže opravdu za flašku bude parády habaděj.

hodnocení

2x
Kubík měkkého byl před tím dnešním blazincem kdy všechno letí nahoru i za 300.- takže když mu dáš 300 za půl kubíku bude mít i za dopravu a štípání.

tomaso
hodnocení

0x
To je tak za lahvac Plzně,ne?

asd1
hodnocení

0x

Dal bych mu pětikilo.

Dvě stovky stálo dřevo od lesů ČR, zbytek doprava a štípání.

Někdo má dřevo za odvoz někdo kubík za tři tisíce, tak záleží i odkud to má soused.

hodnocení

0x

Dobrý den!

Jsou i tací, kteří po přechodu na "čisté" topení potřebují vyklidit sklep, kůlnu a pod. a nabízejí zbytky paliva zdarma, "za vyklizení a odvoz". Když už si to soused vyklidil sám, naložil na káru a ještě Vám to doveze tak bych s ním "vyrovnal" náklady na naložení a odvoz. Plus malý kapalný příspěvek za to, že si vzpomněl na vás a nenabídl to někomu jinému, příp. nevyhodil to dříví např. do Sběrného dvora. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]