Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přikrýt káď, aby nebyl bordel

Od: pep28 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den

Chci se zeptat plastová káď 500 l na dešťovou vodu pod okapem. Čím lze přikrýt, aby nepadl nepořádek do vody a nebyla špinavá jaké síto tkaninu, nebo něco co ještě by šlo jako místo víka děkuji za odpověď

Čím přikrýt káď, aby nebyl bordel

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Maminka má záclonu a v tunylku gumu *smich*

Denny, dávám bod, ale uvědomte si, že odpovídáte mužskému. Ten vůbec netuší, co myslíte tunýlkem. :-D

Omlouvám se.. nějak mi to nedocvaklo... Tak založit okraje záclony (spojit- sešít,slepit) a do vzniklým "tunelem" protáhnout silnější gumu, třeba i gumicukovou. Vytvoření tunelu je jeví jako zbytečná práce navíc,ale při odkrývání a zakrývání je to velmi praktické.

Všichni muži nemusí být až tak hloupí,jak si to o nich můžou myslet některé ženy.Samozřejmě to platí i naopak...

hodnocení

5x

Jsou i náhradní víka přímo na tuto káď. Jinak napište, jak "napouštíte"do kádě vodu, z popisu to není až tak jasné...více možností

doplněno 29.03.22 20:59:

Případně podobný materiál, jako zde

doplněno 29.03.22 21:03:

Nebo oko 10mm

hodnocení

1x

Prodávají se relativně levně plachty na zakrytí čehokoli. Různých velikostí.

Plachta PROTECO 2/...

pep28
hodnocení

chyba zapomněl jsem napsat, aby protékala voda přes to odendám naberu konev vody a azase zakrýt

asd1
hodnocení

1x

Víko na plastovou/...

Sítěma projde pyl, takže jsou dobrý jen proti listí a množení komárů..

Do víka řízneš díru a dáš nálevku se sítem jako filtr.. Jsou i jednoduchý automatický filtry na svodovou rouru kde první voda s bordelem jede vedle a do nádrže až čistá voda.

hodnocení

0x

Já bych zkusil koupit plastové víko k tomu sudu.

Pak bych do víka vyřízl kruhový nebo čtvercový otvor a do otvoru přidělal pozinkované drátěné pletivo s oky asi 10x10mm. Pokud je ti tato velikost ok moc velká, tak to můžeš ještě vylepšit položením perlinky (skelné tkaniny). Ta má oka asi 4x4mm a to už na filtraci nečistot stačí.

jabraka*
hodnocení

0x

napodzim se mi začala "děrovat" plachta na skládacím slunečníku.Koupil jsem v Lídlu kryt na bazének a na slunečník natáhnul.NaNa zakrytí kádě by určitě vyhověla,i když průměr je větší.

JB

joudic*
hodnocení

0x
plastova zaclona, takova ta nejlevnejsi cca za pade a nedostane se ani komar, sam ji pouzivam jako lacine mikrosito na nastrihani, na solny prach atd jemne cezeni

hodnocení

0x

Mám tam starou záclonu a přichycenou kolíčkama. Nebo pověsit petlahve na okraje záclony na drátek ,nebo na šnůrky,aby záclona neulétla. Nebo přetáhnou záclonu po okrajích gumičkou, co je na klobouky, nebo do kalhot :)

futra
hodnocení

0x

Mám stejnou jako vy.Koupila jsem si už loni pletivo co má menší otvory a to jsem hodila přes káď a zahnula okraje kolem okraj kádě.

hodnocení

0x

Nebo nějaký zbytek perlinky , ta se taky dá použít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]