Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava omítky v koupelně

Od: edudant odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, nejsem zedník, proto potřebuji poradit. V koupelně mi bude elektrikář měnit trafo na světla. Na mě pak bude po montáži plastového krytu, zeď okolo krytu nějakým způsobem asi zaštukovat a nevím, jaký štuk nejlépe již namíchaný, koupit. Jde mi hlavně o zrnitost, aby byla oprava co nejméně poznat. Jedná se o koupelnu a pro obrázek hrubosti přikládám fotografie. Jen mi, prosím, neraďte, abych si pozval zedníka. Zvládnu to sám, jen nevím ten štuk, případně jiný materiál. Za rady děkuju.
Oprava omítky v koupelně
Oprava omítky v koupelně #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To vypada spis jako uhlazena rozfilcovana hruba omitka nez stuk.

hodnocení

0x

Udělejte to pořádně. Vybourejte krabici, osaďte do roviny s omítkou a pak překryjte plastovými dvířky. Ty musí být demontovatelné kvůli výměně traf a nepřekryté žádným štukem!. Začištění můžete udělat i obyčejnou sádrou do hladka, keraštukem, stěrkou a pod.

olinl
hodnocení

0x

Nevím kde jsou svítidla k těmhle trafíčkům, ale v případě, že jsou na sádrokartonovém stropě, dal bych i ty trafa do podhledu hned někde vedle svítidel/bodovek, nemusí se potom řešit nějaké "vopičárny"na zdi a proti žádným předpisům to taky není, snad jen v případě "hořlavého zateplení". Neznám skladbu stropu, ale vyrábí se i nehořlavé krabice pro svítidla a trafíčka-v případě zatepleného stropu Kryt světla SpotC/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]