Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si ostřičku pilových kotoučů viz foto. Se strojem je dodáván pouze brusný kotouč na pily s plátky z tvrdokovu. Tedy hlinikový unašeč s napečeným diamantovým prachem. 125x10x13x8. Středový otvor toho kotouče je 13mm. Já ale potřebuji především brousit klasické velké CR kotouče bez plátku a na ně potřebuji hrubozrný kotouč viz druhé foto. Na netu jsem našel kotouč od Gude ale středová díra 32mm. Na obrázku to ale vypadá, že je v tom nějaká redukce z černého plastu, či co. Nevíte někdo jaký je průměr otvoru v tom plastu. Případně jiný hrubozrný kotouč 125 se středem 13mm. Dík.
To se v první řadě zeptej prodejce nebo výrobce, jestli k tomu dodávají i jiné kotouče.
Na první pohled z fotky se mi to jeví tak, že sis koupil úplně jinou brusku než potřebuješ. A to se pak dá těžko poradit.
Koupil jsem si brusku co potřebuji. Jiné nejsou krom strojů do brusíren za desitky tisíc. Prostě potřebuji jen hrubozrný kotouč na obyčejný plecháče průměr 125mm s dírou 13mm. Prodejce ví prd, většinou tam sedí nějaká operátorka a papouškuje. Zkouším to tady jestli to náhodou nebude číst někdo, kdo to už řešil. Zatím se nedaří :--/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.