Nejste přihlášen/a.
Řeším nátěr betonové podlahy v sušárně paneláku. Chodby nám začali natírat (před 10 lety při zateplení) nějakou syntetikou a museli po protestech majitelů bytů v 1.patře na zápach skončit.
Našel jsem dvě možnosti,které by měly být bez většího zápachu - OBI-barva na podlahy a IZOBAN (S 6005). Sušárna není moc využívaná,ale nějaký čas by to mohlo vydržet. Poradíte ze zkušenosti?
Betonovou podlahu v kůlně a anhydrit na půdě jsem natíral Ekoban forte. Zápach si nevybavuju. detecha.cz/...
Dříve jsem byl pro Izoban, ale před vánocemi jsem vyzkoušel Univerlitakryl, a nedám na něj dopustit. Je vodou ředitelný, bílý, krásně se s ním dělalo, nesmrděl. Jen si musíte domíchat odstín.
Loni jsem kupoval v Hornbachu dvousložkový email na betonové podlahy - je to ředitelné vodou. Po vytvrzení je to elastické. Nesmrdí to. Nanášel jsem válečkem a dobře to kryje. Dělal jsem s tím podlahu v garáži. Výhoda je, že to rychle zasychá a lze s tím dle potřeby hned dělat druhý nátěr . Jmenuje se to Eternal na beton komfort
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.