Dobrý den, prosím o radu, kape mi z kotle voda a co tyden tam dopouštím vodu pač ni klesne tlak. Po sundání krytu jsem zjistil že mi voda prosakuje okolo střibrne nadoby s vatou kde probiha ohrov vody. Prikladam foto. Za rady jak se tomu vyhnout a opravit predem dekuji
To muze byt vadny automat. odvzdusnovak, ktery proteka, pripadne nejaky spoj v horni casti kotle. Zeshora by mela byt jeste jedna spirala. Prinejhorsim je prorezle teleso kotle. doplněno 27.03.22 18:50: Pretesnit spiralu, konopim nebo Loctite.
Dohrý den, děkuji za odpovědi. Přikládám foto "vršku" je to tam prorezlé a myslím že to bude tím že tam to prosakuje... posuďte podle foto. Děkuji Vám
olinl
Teče/slzí to u příruby el. spirál. Dát nové těsnění (možná to bude stačit dotáhnout) a doufat, že to moc neprorezlo okolo té příruby, ale i to se dá vyřešit. Tuším že se to povoluje 55 mm klíčem nebo velkými sikovkami, jde to v tomhle stavu většinou špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.