Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebuji nějak vytopit v garáži, mám k tomu jeden důvod který není podstatný ale pokud by vás zajímal, klidně napíši.
- Elektřina tam není, žádnou přípojku budovat nebudu
- Generátor je velmi drahý a na jedno malé topeníčko zbytečný
- Kamna ani krb tam být nemůžou
- Našel jsem návod na topení z čajových svíček a květináčů, ale to nemohu nechat bez dozoru (né pustit a jít, ale jen třeba do obchodu nebo tak)
- Napadlo mě toto: koupit tuto powerbanku rcprofi.cz/...
a toto topení mediashop.cz/...
A zapojím to do toho a topím. Bude to fungovat? Garáž má 18 m2
Děkuji za vaše názory a odpovědi, a klidně si nechám poradit i jiné řešení než je toto
Na nějaké svíčky či powerbanku zapomeňte. Jediné řešení pro vás bude propan-butan bomba a plynový přímotop. Bylo by samozřejmě vhodné přivést k hořáku vzduch zvenčí, třeba nějakou krabaticí (trubka).
V žádném případě nepoužívejte plynový přímotop v uzavřené místnosti když tam jste přítomen. Hořák vytváří CO2 a mohl byste tam klidně umřít!
Našel jsem návod na topení z čajových svíček a květináčů***to nikdy nevytopíte, bude to brát hodně kyslík.
elektrika není, komín taky ne, takže buď t oto:
ale je opět problém s výměnou vzduch. Každou hodinu vyvětrat, a dodat kyslík, aby topidlo topilo.
Garáž se dá vytopit i vodou.
Ale z tepelných zdrojů snad jen solárním panelem na střeše.Nebo tepelným čerpadlem,ale to asi bez přípoje el.sítě nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.