Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poprosit zkušenější o pomoc s vyhledáním jednoho konkrétního zboží na Aliexpressu. U nás v ČR lze zakoupit opakovaně plnitelný sprej na stlačený vzduch. I když jsem si to přeložil do angličtiny, nedaří se mi to na Alíku najít. Přitom jsem to tam někdy v minulosti zahlédl. Teď mi to stále nabízí jen mechanické spreje pro kosmetické a podobné využití a podobné zboží. Ale kovový sprej na vysoký tlak se mi stále nedaří najít. Možná jen opravdu používám špatný překlad z češtiny. Zkoušel jsem do vyhledávacího pole zadat "refillable high pressure spray", ale bohužel to nenašlo to, co potřebuji. Tak nevím, jestli se tomu snad v angličtině ještě neříká nějak jinak. Moc Vám děkuji za pomoc.
0x
Víc co hledáte, ale netuším, jestli to na Ali bude. Každopádně tady máte myslím vyšší level toho, co hledáte aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.