Ahoj - chci se zeptat mám rozestavěnou rekonstrukci a sem na bodu kdy newim co dál. Představ te si chodbu která je 3 metry široká a 8 metrů dlouhá s výškou 3 metry. Původní plán byl jednoduchý chodbu rozdělit na půlku a z první části chodby udělat předsíň a z druhé části by byly větší spotřebiče jako sušička atd. Takže jsem nakoupil profily a v polovině ty chodby udělal jednoduchou konstrukcí která se skládá podlaha, stopr a boky. Moje otázka zní - chtěl bych tam na konec mít zašupovaci dveře který by se zašupovaly do vnitřku stěny sdk. Musím tedy znovu vše rozebrat a koupit speciální pouzdra který na to prodávají viz. Příklad stavebnipouzdro-pudnischo/... nebo by ste si poradily i bez nich? Děkuji za odpověď přece jenom dát 6000 tisíc za ty pouzdra na víc + přestavba mi příjde trochu už obtížnější takže pokud někoho něco napadá prosím napsat
6tkč za pouzdro mi přijde jako fajna cena. Jenže k tomu potřebujete obložky, dveře, ono to naskáče na desítku raz dva. U levných rekonstrukcí používám posuvky, co jezdí před stěnou. Je to jen kolejnice na stěně, do které je zavěšená laminodeska, cena za komplet vloni kolem trojky. Něco takového.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.