Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám v pár parketách deformace po pádu těžkého předmětu (viz. foto) a vymýšlím, co s tím. Napadlo mě vyfrézovat poškozená místa frézou do dřeva a do děr vlepit vyspravovací suky. Celé to pak následně přetmelit a vždy konkrétní parketu přelakovat (že nebude mít parketa stejný odstín jako ostatní nevadí). Otázka č. 1 - je to dobrý nápad? Otázka č. 2 - jaké lepidlo, tmel a lak případně volit?
Jsem amatér, takže si rád nechám poradit od profíků. :D Kdyby měl někdo jakoukoliv radu, budu vděčný. Mějte se. postimg.cc/...
To bude pár suků vcelé podlaze a nebude to úplně ono. Jak je psáno výše, šel by použít opravný vosk. Pokud to je na místě, kde se moc nechodí, spíše tedy vůbec, stačil by normální vosk. Na namáhaný místa musí být tvrdý vosk, ale k němu je potřeba pájka.
Vůbec nejlepší by byla dubová lodička. Samotná lodička je za hubičku, ovšem lamelovací frézka není za pětikilo a kupovat to na pár lodiček nemá význam, takže jedině někde půjčit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.