Nejste přihlášen/a.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Masiv by se dal přebrousit, přetmelit, namořit.
Mně to připadá jako dřevovláknitá lisovaná deska - lakolit, nalakovaný sololit s vylisovanými "léty".
O stolu nevíme vůbec nic, takže jen všeobecně...
Pokud se na stole bude jenom jíst a pít, hrát karty a pod., překryl bych ho novou dřevovláknitou deskou s vhodným dezénem. Na stůl se stejně většinou ještě dává ubrus, buď látkový, nebo z "uměloviny".
Pokud je to stůl kutila z garáže, tak to spraví přišroubovaná tabule plechu, nebo tenký umakart, přilepený vhodným lepidlem.
1x
Fotky jsou fakt strašný - ale na mě to činí dojem stolku z Ikea vyrobeného z Eurolight. Jenže oni to mají ještě nějaké šizené, protože se to dá prorazit i nevelkou ránou, například když na stůl něco spadne.
Opravit to tak, aby to nebylo vidět, možné není. Ano, jde to poflikovat - třeba tvrdým voskem od Koenig
ovšem jak už jsem psal - ono to ani nemá cenu...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]