Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíč od schránky

Od: klarakostkova odpovědí: 6 změna:
Dobrý den je tomu asi týden co se nám odlomil vršek u klíče od poštovní schránky když jsem ho přilepila izolepou sice to drželo ale odpadlo to znova. Nemá někdo zkušenost čím přidělat odpadlý kousek od klíče. Předem děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zajít do nejbližšího zámečnictví, i s tím kouskem odlomeného kliče, oni vám udělají novej;)

hodnocení

3x

Na lepení zapomeňte. Jedině "natvrdo" spájet mosazí, což se ale asi zrovna nevyplatí.

Jestli jde o starší typ klíče, prodají Vám náhradní v jakémkoliv zámečnictví podle čísla vyraženého na klíči (originál s sebou ani nepotřebujete). Zhruba před dvěma lety stál do 20 Kč, ale to už může být jinak.

S novějšími typy zkušenost nemám, ale bude to asi podobné. I na nich je vyražené číslo.

Klíč od schránky

hodnocení

1x
Kdyby se klíč nepodařilo sehnat, tak můžete udělat co já, zámeček jsem rozebral, vyhodil z něj stavítka a schránku teď otevřu špičkou kteréhokoli malého klíče. Ale bydlím v domku, nikdo se mi ve schránce z nudy nešťourá, a kdyby měl důvod, tak se dostane i do zamčené. Někde v bytovce, kde je vedle sebe spousta schránek, by to ale vhodné nebylo.

hodnocení

1x

Přilepit takhle namáhaný kousek kovu se vám žádným běžným lepidlem nepodaří - bez ohldu na to jakou má reklamu.

hodnocení

0x
Pokud má na sobě číslo, jsou online služby, kde vám klíč udělají (či vyberou ze skladu) dle čísla a fotky.
Jinak zkuste místní zámečnictví, určitě vám pomůžou.

jm
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]