Dobrý den je tomu asi týden co se nám odlomil vršek u klíče od poštovní schránky když jsem ho přilepila izolepou sice to drželo ale odpadlo to znova. Nemá někdo zkušenost čím přidělat odpadlý kousek od klíče. Předem děkuji za odpověď
Na lepení zapomeňte. Jedině "natvrdo" spájet mosazí, což se ale asi zrovna nevyplatí.
Jestli jde o starší typ klíče, prodají Vám náhradní v jakémkoliv zámečnictví podle čísla vyraženého na klíči (originál s sebou ani nepotřebujete). Zhruba před dvěma lety stál do 20 Kč, ale to už může být jinak.
S novějšími typy zkušenost nemám, ale bude to asi podobné. I na nich je vyražené číslo.
Kdyby se klíč nepodařilo sehnat, tak můžete udělat co já, zámeček jsem rozebral, vyhodil z něj stavítka a schránku teď otevřu špičkou kteréhokoli malého klíče. Ale bydlím v domku, nikdo se mi ve schránce z nudy nešťourá, a kdyby měl důvod, tak se dostane i do zamčené. Někde v bytovce, kde je vedle sebe spousta schránek, by to ale vhodné nebylo.
Pokud má na sobě číslo, jsou online služby, kde vám klíč udělají (či vyberou ze skladu) dle čísla a fotky. Jinak zkuste místní zámečnictví, určitě vám pomůžou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.