Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabezpečení plotu

Od: plot odpovědí: 14 změna:

zdravím, zajímalo by mě, jak by jste zabezpečili tento plot? ostnatý drát? nebo něco jiného, prosím poraďte díky

Zabezpečení plotu

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak samozřejmě, takový žiletkový drát má slušný potenciál ke zvýšení zabezpečení plotu.

Ale není to úplně nejlepší z hlediska estetiky, proto se to používá zejména tam, kde je prioritou zabezpečení. U baráku bych použil méně okaté řešení - kamery, čidla a pod.

Otázka je, proti čemu se to má zabezpečit...

Zabezpečení plotu #2

hodnocení

3x

Já bych na straně zahrady nasázela keře angreštu a rybízu. Doskok by pak nebyl tak jednoduchý. A byl by užitek.

To není špatný nápad, angrešt má trny, ale roste dost pomalu, já bych tam nasázel nějaké rychlerostoucí trňáky a nechal je dorůst do výšky plotu. To by si každý rozmyslel přelézat *smich*

přesně, ostružiny a třeba šípek :) ať to bolí :)

spu
hodnocení

1x

Plaňky vyhodit , přišroubovat dvoumetrový vlnitý plech ,ostnáč netřeba.

Nebo zvýšit sloupky a dát vysoké pletivo, ale ty plechy vypadají jako nejspolehlivější řešení.

mate59
hodnocení

0x

Hlídací kamera.

plot
hodnocení

myslel jsem jeden řádek ostnatého drátu, aby to nešlo přeskočit, prostě aby to odradilo vandaly, kameru nemohu, není elektřina a veřejný prostor prý nemohu točit, takže kameru ne, známý říkal neco na styl listu od pilky na dřevo aby se na to nemohl někdo opřít a vyskočit

Tak pokud máte problém s vandalismem, použijte fotopast

Pochopitelně není problém zvýšit sloupky a natáhnout tam ostnáč.

asa

To už překonali přistěhovalcí. *zed*

jirib
Kamery mohou být i atrapy.Atrapa je k nerozeznání od funkční.Pokuď je umístíte vhodně,třeba na čtyrmetrovou lešeňovku do prostřed pozemku s atrapami do čtyř světových stran,tak to nikdo nemůže zjistit...

hodnocení

0x

zdravím.. To u vás v Holicích je tolik vandalů? nebo s nimi máte zkušenosti.. :(

Jinak, pěkná práce od Amstoru.. :)

Chcete dávat ostnatý drát i nad dvířka a bránu? Myslíte to jako psychické odrazení před tím kdo nemá štípačky na drát a vy budete mít klid že tam něco jako je? Nebo to může přelézt jinde...

Nic takového není.. tedy, pokud tam nechcete pustit do drátu elektřinu.. :) a to nemůžete..*sok*

hodnocení

0x

pozemek vypadá dostatečně velký pro bojové plemeno

hodnocení

0x
Hladový německý ovčák.
Dvě mouchy jednou ranou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]