Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak využít staré cihly

Od: milos* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den , mám v humně pár starých cihel ze stavby domu . Jsou tam asi 30 let a je to na nich znát . Chci se jich zbavit a proto mě zajímá , zdali je mám nechat odvézt a nebo by z nich šlo něco vytvořit . Popřípadě co by jste z toho vytvořili? Děkuji
Jak využít staré cihly

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem z cizel ze staré stodoly postavil v pergole venkovní krb a udírnu. Ovšem, pokud to je jen takováto hromádka cihel, tak z toho se moc parády neudělá.

hodnocení

0x

zdravím, pokud se jich chcete zbavit, dejte inzerát za odvoz.. On to někdo vezme a nemáte s tím práci.

Pokud něco postavit, neporadím, nevím jaký máte pozemek a co potřebujete, popř. můžete dokoupit i nové a ušetřit s touto hromádkou...

Ale, nostalgicky jsem si vzpomněl, že jsme kdysi u babičky a dědy kam jsem jezdil, měli cestičku za humna kde byla další malá zahrádka.. Vzpomínám si že děda ze starých bouraných cihel udělal provizorní dlažbu, zakopal je do roviny, jako chodníček pro pěší a pár schůdků k plotu, abychom nešlapali v bahně když pršelo.. Myslím že jsou tam dodnes... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]