Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spina na bilych kalhotech

Od: zzzz odpovědí: 6 změna:

Mam problem jak odstranit necistotu-blato z bilych kahot,nemam pristup k pracce momentalne...(jsem v nemocnici),lze nejak rucne odstranit tuto necistotu?prosim?!...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ooouuu
hodnocení

0x

Vykartáčovat nasucho co jde, co je v látce doprat ručně, ale pokud neoperete oděv celý, hrozí mapa na hranici prané části látky.

malvinka*
hodnocení

0x

Mě osobně se na spoustu skvrn osvědčil UNIGEL zakoupit lze v Albertu. Určitě nejprve vymnutím nasucho odrolte.

zzzz
hodnocení

unigel?no jsem v miste kde bohuzel nic takoveho neni,zkusim snad drogerii co zde je...mam sanci dostat to z toho pomoci odmoceni a nasledneho preprani v ruce?

malvinka*

Co třeba citron ten mne jednou cestou do práce zachránil potřísněné bílé kalhoty červenou řepou.

doplněno 22.03.10 19:18:

Bláto - počkejte než zaschne a vykartáčujte ho. Zbytek špíny vyčistěte tekutým pracím prostředkem.

lupa
hodnocení

0x

Mě se mockrát osvědčilo naředěné Savo.Tedy spíš kápnuto do vody a do ní namočit onen inkriminovaný kousek se špínou.Ale nesmí být Sava moc,pak by to děsně páchlo a při větším množství by se látka rozpadla.Jednou jsem takhle poradila jedný šikulce a ona mi pak přinesla ukázat cáry,něnapadlo mě,že to šoupne do neředěného Sava:-D V jiném případě vyvařit,pokud látka dovoluje a nebo bělit po způspbu našich babiček na slunci.Pokropit,nechat vysušit,pokropit a nechat vysušit...dokud nebude sněhově bílé prádlo,i bez Vizíru budete zírat :) Nebo v době látkových plínek jsem přidávali do praní sodu,popřípadě z nouze prášek do pečiva :)

zinka*
hodnocení

0x

Mně se moc osvědčil BIO STAIN, případně agent s kyslíkem od Eurony... zatím to fungovalo na všechny skvrny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]