Nejste přihlášen/a.
Mam problem jak odstranit necistotu-blato z bilych kahot,nemam pristup k pracce momentalne...(jsem v nemocnici),lze nejak rucne odstranit tuto necistotu?prosim?!...
Mě osobně se na spoustu skvrn osvědčil UNIGEL zakoupit lze v Albertu. Určitě nejprve vymnutím nasucho odrolte.
unigel?no jsem v miste kde bohuzel nic takoveho neni,zkusim snad drogerii co zde je...mam sanci dostat to z toho pomoci odmoceni a nasledneho preprani v ruce?
Mě se mockrát osvědčilo naředěné Savo.Tedy spíš kápnuto do vody a do ní namočit onen inkriminovaný kousek se špínou.Ale nesmí být Sava moc,pak by to děsně páchlo a při větším množství by se látka rozpadla.Jednou jsem takhle poradila jedný šikulce a ona mi pak přinesla ukázat cáry,něnapadlo mě,že to šoupne do neředěného Sava V jiném případě vyvařit,pokud látka dovoluje a nebo bělit po způspbu našich babiček na slunci.Pokropit,nechat vysušit,pokropit a nechat vysušit...dokud nebude sněhově bílé prádlo,i bez Vizíru budete zírat
Nebo v době látkových plínek jsem přidávali do praní sodu,popřípadě z nouze prášek do pečiva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.