Nejste přihlášen/a.
Vidíte to, tak já jsem si právě uvědomila, že asi také někdy porušuji pravidla poradny, když poradím podobným způsobem. Naposledy to bylo do otázky odvou účtech v bance. Také jsem poradila konzultaci v bance, protože tak bych to udělala já. A v tomto případě bych se také zeptala přímo u ČEZu. Neřídila bych se tím, co mi kdo řekne. A už určitě ne v takto konkrétní otázce, která je "šitá na míru" každého zákazníka.
Bude se dít to, že Vás ČEZ upozorní emailem, že Vám končí "fixace" a jednak Vám hned nabídne určité možnosti, které Vy uvážíte a rozhodnete se. Ale nabídnou Vám také možnost telefonické konzultace se svým poradcem, kterou bych Vám doporučila. Jsem také u ČEZu a stalo se mi to co Vám, ale už loni, naštěstí před krachem "Bohemky", tak jsem měla možnost ještě zafixovat rozumnou cenu na 3 roky, čehož teda dneska vůbec nelituji, i když v té době mnozí říkali, že ta fixace na 2, až 3 roky, není ekonomicky výhodná a ono se dnes ukazuje, že to tak není. Ale jestli se mohu odvážit něco doporučit, tak bych od ČEZu neodcházela, protože se mi u nich za dlouhá léta ještě nestalo, že by nedodrželi to, co jsem si nasmlouvala a podepsala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.