Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obarvená košile - co s ní?

Od: asta1 odpovědí: 8 změna:

Podařilo se mi obarvit *zed* flanelovou košili - černo-bílou na černo-růžovou. :( Lze to nějakým způsobem vrátit na černo-bílou? Děkuji moc za rady. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nelze, jedině dobarvit na hnědou, aby se ta růžovka ve světlých částech ztratila...

kytka*
hodnocení

1x

tak myslím,že ne.Pokud by to bylo jednobarevné tak ještě lze volit odbarvovač, ale takto ne.*nevi*

sebod*
hodnocení

0x

S tím už se nedá nic dělat *nevi*

hodnocení

0x

Já si myslím, že po pár praních se ta růžová vypere. Z větší části. Ale úplně bílá nebude nikdy.

hodnocení

0x

Bohužel se s tím už dělat nic nedá. I když dalším praním ta růžová vybledne, pořád bude růžová - taky mám jednu takovou.

Udělejte s ní to co já - přařaďte ji do pracovních košil. V dílně, na zahradě apod. ještě dobře poslouží.

zinka*
hodnocení

0x

Na tohle je nejlepší odbarvovač pro omylem obarvené prádlo. Já používám od Eurony...odstraní to co tam nemá být a původní barvy zůstanou...

kejki

Za inzerci se platí ;)

abul
hodnocení

0x

jde to...pokud se ještě mokrá obarvená košile přepere znovu,jde to dolu.Pokud je prádlo suché je to problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]