Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třífázovy elektroměr s wifi

Od: tampa* odpovědí: 11 změna:
Existuje vůbec něco takového aby se dal sledovat odběr třeba na telefonu a odkudkoli? Máte to někdo? Dík za info PS elektroměr bude jen pro podružné měření

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Existuje, ale nemam vyzkouseno. shop.mypower.cz/...

hodnocení

0x

Určitě existuje, měli jsme na jednom velkoodběru elektroměr s možností on-line sledování spotřeby a s nejrúznějšími kombinacemi grafů vyhodnocení spotřeby

Byl to hlavní elektroměr, přímo od ČEZu .

ondrejl
hodnocení

0x
Mám Shelly 3EM a funguje to velmi solidně.
Zde návod, zkušenosti jiného uživatele a také nějaké další možnosti:
tatageek.blog/...
tampa*
Přihlášení na WiFi proběhlo v pohodě? Já mám sice jinej elektroměr celkově to přihlášení bude stejný ale nemůžu se přihlásit na WiFi

hodnocení

0x
Existují a někteří distributoři už je montují v některých lokalitách v závislosti na spotřebě nebo i výrobě energie, ale časem budou povinné všude. Samozřejmě si ho můžete koupit sám jako podruzny.
tampa*
Už jsem ho koupil chtěl jsem ho použít na podružné měření něčeho jiného ale stále přemýšlím že by ho nechal dat za hlavní jistič sice tam mám od ČEZu ale tento bych bral jako podružný a hlavně bych věděl online spotřebu , myslíte že kdybych zavolal na ČEZ že by mi ho tam namontovaly? Platí se za to?
Jako hlavní jistič si ho sám dát nemůžete. Je tam plomba a elektroměr musí být cejchovany.
tampa*
Instalovali by to od ČEZu a byl by jen podružný jde mi o to že by byl přehled spotřeby na netu odkudkoliv

tampa*
hodnocení

0x
Tak jsem zakoupil elektroměr Toya bohužel ne s českým návodem na zapojení nevíte kde bych ho na netu našel , nebo nemáte tento typ doma , jaké jsou vstupy a výstupy fázi a kde je nula dík za radu

Ked sem date fotku z anglickeho navodu, tak vam to prelozim.

tampa*
Tak už jsem přišel na to jak se přihlásit na WiFi a taky to už frčí perfektně včetně dálkového vypnutí zapnutí ,teď mám problém s aplikací která je bohužel v angličtině ,mělo by se tam dát nastavit přepočet spotřeby kW na peníze ale jak kde to nevím aplikace je Smart Life,nemáte někdo zkušenosti jak to nastavit pokud je to možné?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]