Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eshop nábytek - sedačka

Od: anonymne odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

existuje eshop/služba, která by mi do bytu vynesla sedačku a odnesla si starou? Je to jen menší dvousedák. Stejně jako to Alza dělá třeba s televizí. Doveze novou, nainstaluje na zeď a odnese starou. To by bylo moc fajn. Díky moc za tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kupovala jsem si sedačku minulý měsíc a taky přemýšlela co se starou. Nakonec jsem dala inzerát, že ji za odvoz daruji. Přišla mi hromada odpovědí. Zkuste to pořešit takto.

hodnocení

1x

Novou vám vynese prodejce a starou zase nějaký hodinový manžel na sběrný dvůr, nebo i stěhovák s bydlištěm v místě

jabraka*
hodnocení

0x

Nábytek | OKAY.cz

Kupoval jsem od nich sedačku,starou si odvezli,novou vynesli do 3 patra a smontovali.Pokud by nevyhověla,do 14 dnů by ji vyměnili.

JABRAKA

hodnocení

0x

Já jsem dala veliké křeslo pod schody a na něho lístek, že aź přistaví kontejner, vyhodím ho. Za hodinu se přihlásil zájemce s lahví rumu. Vyřešeno k oboustranně spokojenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]