Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možnosti opravy MW trouby Daewoo KOC-1B0KA?

Od: im odpovědí: 13 změna:

Dobrý den.

Mám tento problém: MW Daewoo KOC-1B0KA (odkaz jsem nenalezl, ale je kombinovaná, s grilem, horkovzduchem atd.) přestala po včerejším pečení svítit. Odstranil jsem kryt, zda bych nenalezl typ žárovky, namísto toho jsem ale objevil takto zapečený plastový ventilátor - vizte foto. Trouba normálně funguje, ačkoli se ji nyní bojím používat.

V servisu mi řekli, že na tento typ a tento náhradní díl nejde objednat

Poradí mi někdo, zda existuje náhrada, řešení?
Děkuji

Je možnosti opravy MW trouby Daewoo KOC-1B0KA?
Je možnosti opravy MW trouby Daewoo KOC-1B0KA? #2

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co sehnat podobnej a pohrat si s jeho uchycenim určitě to vymyslet nak pude
Ja třeba řešil konvektomat kde odešli topny tělesa origo sehnat se mi nezadařilo sehnal sem vykonově a tvarem podobny a jedno sobotní dopoledne si vyhral
Konvektomat jede pul roku teměř každy den

hodnocení

0x

Tohle vypadá na ventilátor pro funkci horkovzdušné trouby. Bez něj nejspíš trouba bude fungovat, ale horkovzduch spíš jako gril, vzduch uvnitř nebude cirkulovat. Podobné ventilátory musejí používat i jiné trouby s horkovzduchem, tak bych se zkusil zeptat v servisech, jestli něco podobného nemají pro jiné trouby. Muselo by se to pak nějak přibastlit.

hodnocení

0x

Řešení existuje. Vezmete to rovnou na sběrný dvůr a pak s prázdýma rukama a peněženkou rovnou do elektra pro novou MW. Nebo si kupte z bazaru za 1000 kč.

S prázdnou peněženkou toho moc nekoupí *smich*

im
hodnocení

Problém je, že takto špičkově vybavený typ už bych nyní

a) už znovu kvůli ceně nekupoval
b) ani nikdo nenabízí

Za 3600 kč seženete luxusní i s grilem a možností péct chleba

im
hodnocení

Dobrý den.

Věnuji se srovnávání MW celé odpoledne, ale dosud bohužel nemám vhodný tip. Pomůžete mi? Děkuji

im
hodnocení

Děkuji za tip, vypadá nadějně

hodnocení

0x

kupaoprav.cz/...
Prodávají mnoho vrtulí i celých ventilátorů. K osvětlení tam je bezpaticová halogenka.

im
hodnocení

Dobrý den, děkuji za tip.

hodnocení

0x

Ve sběrném dvoře za babku, někdy i u kontejnerů lze narazit na vyřazené mikrovlnky. Použil bych vrtulku nebo celý motorek z některé z nich. Žárovky do mikrovlnky se běžně prodávají.

V tom sb. dvoře by bylo nutné vrtulku vymontovat na místě, protože v rámci Re-Use nesmějí z bezpečnostních důvodů prodávat elektroniku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]