Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lis na pivní 0.5 l plechovky

Od: lipt* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, uvažuji o koupi lisu na pivní plechovky 0.5 litru do domácnosti. Jaký lis koupit? A jaké máte zkušenosti s daným lisem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám zkušenosti s lisem na plechovky, pokud někdy náhodou nějakou mám, zlisuji ji jednoduše patou, aby se zmenšil její objem. Plechovkové pivo nekupuji, nebudu platit i za plechovku, kterou vyhodím. Otázka je, či se to finančne vyplatí, kupovat lis. Pokud u Vás ano, chtěl bych bydlet blízko a pomoci Vám ty plechovky vyprázdňovat.

Flašku dokážu i zašpuntovat, když ji nedokážu vypít najednou.

A i tak je nejlepší dobře načepované...

Hejkale jste houby píč když nedokážete vypít flašku najednou... *smich**smich**smich*

tu dobrou jsem dal omylem... omlouvám se. *nevi*

a co se týká pití, já jsem normální slušně vychovaný člověk, piju kultivovaně a podle chuti. Já někdy ne nedokáži, ale nepotřebuji dopít flašku, ale většinou se na poradně dokážu vyjadřit k otázce a nepochybuji o schopnostech jiných.*stop*

Hejkale tak já vám tu dobrou vracím... *nevi*

Jinak já sem si myslel že sem můžu dát trošku srandy, jestli nééééé tak to PARDÓÓÓÓÓN*stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]