Nejste přihlášen/a.
Zdravim.Lze provest zhotoveni rostu pod cetrisove desky z profilu na SDK?cd nebo cw profilu,nebo by to melo byt z drevenych hranolu.Diky,pokud by mel nekdo nejaky fotky z realizace
Kdysi jsem řešil podobné, tenká pofidérní cihlová zeď. Na rastr jsem použil vše, co jsem našel - trámky, desky, střešní latě. Na to jsem dal cetrisdesky 22mm. Protože jsem potom rovnal terén, dal jsem přes to nopovačku a celé to je dnes 2,5m v zemi. Nedělá to žádný problém a je to už tak osm let. Fotky - koukněte tady, jak lidé kouzlí s cetrisem. Na stránce sjeďte až dolů, sekce "nápady".
Našel jsem jednu fotku...
Postupujte podle systémových doporučení výrobce. Nosné profily pro sdk stěny nejsou primárně určené pro kotvení cetris desek. Je to otázka umístění v konstrukci, prostředí použití, kotevního materiálu a hmotnosti desky, což jste nesdělil
Podklad je beton,je to sokl pod fasadou na delka cca 12 m a vysky cca0,5m.jen se ptam,jestli to lze.myslel jsem si,ze bych dal cd profily na primy zaves,ale to by se asi provesilo,tak asi cw prisroubovat na zed s tim,ze by jednotlove profily podlozily,aby byly v rovine a na to pak desky.Nevim,proto se ptam,jestli by to bylo lepsi,nez drevene late
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.