Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oplasteni soklu Cetrisem

Od: danab® odpovědí: 3 změna:

Zdravim.Lze provest zhotoveni rostu pod cetrisove desky z profilu na SDK?cd nebo cw profilu,nebo by to melo byt z drevenych hranolu.Diky,pokud by mel nekdo nejaky fotky z realizace

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdysi jsem řešil podobné, tenká pofidérní cihlová zeď. Na rastr jsem použil vše, co jsem našel - trámky, desky, střešní latě. Na to jsem dal cetrisdesky 22mm. Protože jsem potom rovnal terén, dal jsem přes to nopovačku a celé to je dnes 2,5m v zemi. Nedělá to žádný problém a je to už tak osm let. Fotky - koukněte tady, jak lidé kouzlí s cetrisem. Na stránce sjeďte až dolů, sekce "nápady".

doplněno 07.03.22 19:15:

Našel jsem jednu fotku...

Oplasteni soklu Cetrisem

hodnocení

0x

Postupujte podle systémových doporučení výrobce. Nosné profily pro sdk stěny nejsou primárně určené pro kotvení cetris desek. Je to otázka umístění v konstrukci, prostředí použití, kotevního materiálu a hmotnosti desky, což jste nesdělil

hodnocení

Podklad je beton,je to sokl pod fasadou na delka cca 12 m a vysky cca0,5m.jen se ptam,jestli to lze.myslel jsem si,ze bych dal cd profily na primy zaves,ale to by se asi provesilo,tak asi cw prisroubovat na zed s tim,ze by jednotlove profily podlozily,aby byly v rovine a na to pak desky.Nevim,proto se ptam,jestli by to bylo lepsi,nez drevene late

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]