Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak zvýšit výšku samostatně stojícho kombinovaného sporáku. Nová kuchyňská linka (z IKEy) bude mít výšku i s pracovní deskou 92 cm. Sporák 88 cm. Co s tím? Šroubovací nožičky sloužící k aretaci jsou z plastu. Nedá se k nim tedy nic navařit. Sporák je přiražený v rohu místnosti.
Děkuji, Madla
Taky jsem uvažovala o podložení, ale vzhledem k tomu, že sporák poměrně často vytahuji (kvůli úklidu), nevím, jestli by to bylo možné, nebo spíš jednoduché. Ale i tak děkuji.
Madla
také jsme použili odřezek desky,jen jsem do ní vybrousil důlky na uložení nožiček.Mám ještě hliníkové lišty na vymezení mezer okolo sporáku.Aby tam nepadaly věci ze stolu.
JABRAKA
Hm, nižší sporák - ono to něčemu vadí? Tedy kromě vzhledu. Není poslední dobou trend ty linky navrhovat tak, aby varná plocha byla níže, než pracovní deska? Má to něco s pohodlím užívání, prý je asi líp vidět do hrnců.
Jenže i při umístění velkého hořáku vpředu u utopeného sporáku může u velkého hrnce dojít k připálení boku pracovní desky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.