Nejste přihlášen/a.
obracim se na Vas s prosbou o radu a pomoc. Dum cca 30 let stary. Nyni probiha rekonstrukce patra - vodo, elektro a nove omitky. Omitky misty popraskaly viz. foto. 1 prasklina na mistnost v ruznych polohach. Podklad - stara nepopraskana omitka, vapno, 1-2 natery barvy, penetrace, lepidlo, perlinka, lepidlo a nova omitka. Praskliny doprovazeji boule a duty povrch. Jde mi o to, zjistit pricinu, opravit stenu a vzit si z toho poznatky do priste.
Diky moc vsem, pripadne dotazy zodpovim nebo upresnim. Jsem samouk.
Hezky den.
Když barvu oškrábu, je následující můj postup správný? Respektive dodržování technologických návodů výrobce, jako je ředění penetrace dle podkladu, dodtžení okolní teploty apod.?
A máte nějaké zkušenosti s následnou opravou? Stržení celé stěny, celé místnosti, vyžíznutí pásu vyboulené perlinky, tmelit/netmelit apod.? Osobně se mi moc nelíbí představa celou místnost oholit. Avšak chápu a nerad bych, aby se mi za rok začaly objevovat praskliny po celé mistnosti. Díky za opdověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.