Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava stropů v bytech

Od: josefin* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, moc a moc prosím o radu ,jak a co udělat.Bydlím v domě ,který má 3 byty a vlastníkem je město.Město se rozhodlo, že bude provádět opravu stropů u jednoho bytu kam zatéká.Mne se to prakticky netýká,ale když prý bude dělat opravu, tak prý to udělá v dalších dvou bytech.Měl bych se na nějaký čas přestěhovat,Zatím nevím kam a ani kdy to bude.Praktiky jsou takové, že ráno přijdou s oznámením, a odpoledne se máte vystěhovat.Já jsem ,ale toho názoru, že by mi mělo město dát alespoń nějaký čas,abych si mohl zařídit vše potřebné.Dále pak nevím, jak je to s elektrikou, plynem a vodou.Přece nemohu platit nájem za jeden i druhý byt a ještě spotřebu elektriky, vody a plynu z oprav.To prý se u nich vždy řešilo, že to platil nájemník.Poradí mi prosím někdo?Děkuji Josefín.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Opravu omítek jsem vždy dělal za provozu, tedy bez vystěhování. Vlastník je povinen zajistit náhradní placené ubytování . Vy si platíte stále to původní. Pokud by se byt nedal používat déle, je na řadě pozastavení placení nájmu pro jeho neobyvatelnost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]