Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moc a moc prosím o radu ,jak a co udělat.Bydlím v domě ,který má 3 byty a vlastníkem je město.Město se rozhodlo, že bude provádět opravu stropů u jednoho bytu kam zatéká.Mne se to prakticky netýká,ale když prý bude dělat opravu, tak prý to udělá v dalších dvou bytech.Měl bych se na nějaký čas přestěhovat,Zatím nevím kam a ani kdy to bude.Praktiky jsou takové, že ráno přijdou s oznámením, a odpoledne se máte vystěhovat.Já jsem ,ale toho názoru, že by mi mělo město dát alespoń nějaký čas,abych si mohl zařídit vše potřebné.Dále pak nevím, jak je to s elektrikou, plynem a vodou.Přece nemohu platit nájem za jeden i druhý byt a ještě spotřebu elektriky, vody a plynu z oprav.To prý se u nich vždy řešilo, že to platil nájemník.Poradí mi prosím někdo?Děkuji Josefín.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.