Nejste přihlášen/a.
no já si to myslel, ale výpočet dlouhodobého zatížení neznám a neumím to propočítat.. proto ten dotaz.
a jaký jsi naměřil odpor na žílách při 5m?
Čínské napodobeniny H*** můžou být hliníkové vodiče s poměděnými vlákny
Ale i tak je to prd na 400W
Kupte si bielu flexosnuru 3 x 1.5 a mate istotu. Pozor na ukoncenie vodicov, ziadne skrucanie medzi prstami a obtacanie skrutiek, bud dutinky alebo ocka / vidlicky, podla druhu svorkovnice.
jmlc ne, pak hrozí ulomení nebo přestřižení při dotahování šroubkem. šroubek ten spoj pocínované a vyžíhané mědi doslova rozplácne na tenký plíšek a pak se to snadno ulomí.
Proto dutinky nebo krimpování Fastony a oka
ok, dík za upozornění - dutinky mám, jenom mne nebaví to tam "rvát" - zatím jsem nezažil problém u mnou zapájených koncovkách, ale tady může s ohledem na přehřívání a plánovaný sezónní přesun být to riziko...
Záleží i na kleštích. Takové ty, co koušou jak krokodýl akorát dutinku rozplácnou a třeba do WAGO ji nedáš.
Lepší jsou kleště, co dutinku berou ze čtyř stran (nebo šesti viz. odkaz) a udělají takový čtvercový průřez. pak dutinka padne jak do Wago, tak do všech čokolád
To je sice pekna teoria, ale samotne Wago ma tak silny pritlak, ze dutinku roztlaci. Ked sa tam strka, je stvorcova alebo sestuholnikova, podla kliesti. Po vytiahnuti, ktore je samo o sebe problem, je to v mieste pritlaku stlacene na plocho.
400 W není nic moc.Jednak nevytopí místnost, ohřívá na dálku, kam teplo dosáhne.Připojit ho flexo kabelem je určitě nejvhodnější. Pokud je panel izolovaný a nemá kovovou kostru,je celý poplastovaný,stačila by i i dvoupramenná flexo s vypinačem. Flexo šňůra PVC 2/...
JABRAKA
On to bude nejspíš infrapanel. Ten neohřívá vzduch Je to ale výborná věc na vyhazování proudového chrániče :D
Upřesňuji - SÁLAVÉ PANELY ECOSUN 400K+ (Nízkoteplotní sálavý panel je tvořen topnou fólie ve schránce z ocelového plechu, se speciální povrchovou úpravou (Thermoquartz) (vnitřní) a (Thermocrystal) (vnější). )
Jde o to, že jejich kabel je kratší než metr - já potřebuji cca. 4 metry, raději 5 pro snadnou instalaci a variabilitu užití.
Flexo kabel (vlastně prodlužka) má být volně položená, takže nebude zamotaná do klubíčka ani pod nábytkem. Možná v liště - ještě nevím.
A jdu si dát facku za ten termín "Býlý" ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.