Nejste přihlášen/a.
Manžel mi půjčil sekačku na trávu, kterou budu časem potřebovat a musel odjet do zahraničí. Zkoušela jsem ji pustit a koukám .Je tam knoflík, který když zmáčknu tak se neroztočí. Potom jsem ještě zmáčkla tu velkou páku-je to nějaké lanko v bowdenu a pak se to rozběhlo. Jak se to správně dělá a proč je to tak? Vím že u staré pračky byl nějaký rozběhový kondensátor nebo co, aby to nebyl pro motor takový náraz. A jak se nastavuje výška kosení? Jsou tam dvě páky u koleček . Je to starší žlutá AL-KO clasic 46 E. dík
pravděpodobně se jedná o bezpečnostní pojistku - aby se nedala sekačka spustit jednou rukou.
Výška sečení se nastavuje těmi pákami, přesně typ neznám, tak s tím neporadím, ale určitě se někdo najde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.