Nejste přihlášen/a.
Zdravim, jaký se prodávaj -daj koupit redukce, případně máte někdo odkaz - když mám výstupní trubku sifonu 40mm a odpadní trubku taky 40mm? někde jsem viděl, že se daj koupit nějaký nástavce, ale nějak to nemůžu najít..
Dve trubky bez hrdla se daji spojit presuvkou-spojkou dek.cz/... a nebo pouzijete trubku, taky je i bilem provedeni, takze vypada lip nez seda. dvorak-karlik.cz/...
Něco takového hledáte? Asi to funguje, já to nerad, vadí mi, že to z jedné strany jde proti vodě...
Jak je uvedeno výše, dělají se přesuvné spojky. Ale je mi to nějak proti srsti. Nahřát trubku ze zdi a udělat na ní hrdlo je otázka malé chvilky.
Jenyk, ano, to bych poradil jinému tazateli. V tomto případě, při zahřívání - neuvolní se smrad a nějaké toxiny? . Takže i má rada je špatná, bo lepidlo. Clas radí dobře, to je bezpečné a nepáchne to...
Dlouhý léta se dělaly hrdla nahříváním. Musí se to nahřát jen dokud to nezměkne a ne přímo plamenem u trubky.
Nahrivani trubek funguje jen na trubky z pvc. Napr. Kanalizacni oranzova trubka, pripadne bila trubka umyvadloveho sifonu. Trubka HT je z polypropylenu, kde hrdlo nahratim neudelate. Jednou se mi to povedlo, ale ten plast tak zdegradoval, ze se hrdlo bylo krehke, takze prakticky nepouzitelne. A to jsem nahrival horkovzduchem.
Jenyku, já to vím, jenže tazatel nick " vitecek". Koukněte na jeho dotazy, je příliš citlivý na průvodní jevy nahřívání a téměř cokoliv páchnoucí...
Clasi, občas to horkovzduškou nahřívám, co nejmenší teplotou a mám na roztažení přípravek, takový trn. Zatím nebyl problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.