Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Udělal jsem si příčku z SDK. Ovšem nejsem profík a tak mi dělá starosti tmelení. Mám již 4. vrstvu tmelu a broušení (a pobažuji ji za konečnou), ale nejsem prostě schopen dosáhnout hladkého povrchu. Příčka je v ploše rovná, ale v tmelu jsou sem tam cca 1mm prohlubně rýhy - zlrátka to není hladké jak dětská prdýlka.
Chci se zeptat, máte někdo zkušenost se strukturálním nátěrem? Konrétně mám na mysli imitaci štuku. Dokáže zakrýt nerovnost do max. 1mm?
V nejhorším případě to budu muset celé přeštukovat, protože celkově hladké plochy zkrátka nedosáhnu, ale to opravdu jako poslední možnost. Díky.
Tmelím tmelem na SDK a brousím mřížkou na SDK :D Prostě vždy někde vyleze nějaká malá vráska... Myslím že si to představuješ horší než to popisuji. Jak říkám, plošně je to rovné, jen ten broušený tmel má občas někde malinkatou chybičku. A tak se ptám na zkušenosti s touto barvou, zdali se můžu spolehnout, že tyto mini nerovnosti zakryje...
Takže opět něco špatně. Když se ptáme jaký tmel, tak napište konkrétně jaký a jaké zrno brusné mřížky. Děláte něco špatně. Možná táhnete i nějaké nečistoty přes hranu. Možná je zubatý motýl. Tmelí se do hladka finálním jemným tmelem. Není potřeba zakrývat strukturální omítkou. Aby jste pak nebyl zklamaný. Čím jemnější dekor, tím to více nepřekryje. Vůbec bych na to nespoléhal. Udělejte pořádně finálku nebo to nechte na profíky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.