Nejste přihlášen/a.
Zdravím,nemůžu dostat do ohřívače vodu a po zapojení do zásuvky vyhodí pojistky,po el.stránce zkontrolováno odborníkem.Studená teče,ale to je vše,nevíte někdo kde může být zrada?
Tak zalezi, jak to promeril. Na privodnich svorkach topne spiraly nameril 230V a promeril samostatne topnou spiralu? Nekde musi byt chyba...
Tak to pobavilo, výrobek je V zkratu a přitom tvrdí the, že to zkontroloval odborník? A že neví co s tím? Tak to bude neodborník.
Pokud vyhazuje jistič, tak je výrobek ve zkratu. Pokud vyhazuje jen proudový chránič, tak tam uniká proud, tipnu si na potřebu vyměnit topnou spirálu.
@nunici - určitě nevyskočí hned... btw mám 3kW topidlo na 10A jističi a zatím nikdy nevyskočil. Víte že tepelná spoušť snese až 1,45 nádobek trvale?
pokud mu to vyhodí hned při zapnutí, tak je tam zkrat.
nezapomšl,měl ho kolega na chatě,zdemontoval a namontoval jsem ho u mě,záslepky nejsou,když tam pustím vzduch tak z něho vyteče pár kapek,ale jde tam minimum vzuchu skrz
Díky za odpovědí,zkusím ještě jestli není ,,zarostlý,,vodním kamenem a když to nepomůže tak půjde z domu.
Nejdříve se zeptejte sám sebe nebo dárce, proč vám asi někdo dal takový starý šmejd? Jaká je asi životnost bojleru a průtokového ohřívače?
pokud je zarostlý, tak můžete vyvařit v octu ) já mám ale 3fazovy 18-24 kW prutokac, ten by mel mitbi oklep vodniho kamene a jine featury. Na chatě klasika problem, dostat z něj na zimu vodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.