Nejste přihlášen/a.
Vy chcete krbovkama bez výměníku ohřívat vodu? To jsem ještě neviděl a nedovedu si rozumné řešení představit. Takže za mě - krbovky s výměníkem... Mám krbovky, které umí fungovat bez výměníku a lze do nich výměník dokoupit ( to jsem udělal). Vaše to neumí?
No, obávám se, že i kdyby to "nějak" bylo možné, tak by to převýšilo cenu těch krbovek. A jsme tam, kde nechcete být - kupte krbovky s výměníkem. Kamna tak za pětatřicet litrů a bižuterie kolem tak patnáct litrů, odhadem. Bypass, zpětný klapky, oběhové čerpadlo, pojištovák, expanzka, třícesťák, dochlazení, záložní zdroj... Toho je...
Dělali jsme u švagra úpravu na kouřovodu, PETRY na dřevo s hadem na kouřovodu "krmí" 3 radiátory. většinu součástek (čerpadlo + zabezpečení) použito z vyřazeného kotle, had cca 50 m měděné trubky 8 mm
Nunici, to zní zajímavě. Jak to funguje v praxi? Bo já těma kamnama, abych ohřál radiátory, přetápím místnost, kde jsou. Takže otevřená okna, vytápím dvorek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.