Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu - objednal jsem si vjezdovou bránu s pozinkovou úpravou a na vrch nátěr barvou. Nyní třetí měsíc po montáži se objevují skvrny rzi - mám podezření, že k zinkování nedošlo, jak mohu ověřit, ŽE ZINKOVÁNÍ POD BARVOU JE NEBO NENÍ, zda zinkování chybí jen na částek, kde je rez, nebo na celé bráně děkuji za radu.
Obvyklé je,že pozink konstrukce venkovní se hned nenatírají.Mají životnost až 5 let,aniž se objeví počátky koroye.Vidím toho okolo všude,zábradlí ploty kování střšní krytiny..Teprve po několika letech se natírají.
Pokud je výrobek už jako nový natřený,pak to může hovořit o tom,že výrobek je zmetek.
JABRAKA
Zinkovaný konstrukce mají životnost klidně 20 let i víc než to začne korodovat, záleží, jaká je tloušťka toho zinku.
No zato ty tomu rozumíš.. I v Číně má snad tu záruku ne?
A já tady si neumím představit, i když to není zinkovaný, a je to správně naTřený základovkou a pak normální barvou i třeba svépomocí, tedy ne v lakovně, že by to mohlo reznout
Ale jelikož tady nemáme fotky, tak kdoví co to je.
to může být nějaký volej pod barvou třeba
Že vy jste to bral bez papíru a bez dokladu abyste ušetřil?
takže vás okradli o doklad, stát okradli o DPH, stát okradli o daň z příjmu, a vy jste se okradl o záruční dobu? protože jinak si neumím vysvětlit, proč to řešíte na fóru, neuplatníte práva z odpovědnosti vad výrobku?
bohužel další, co neumí přiložit foto, já nevím co si mám představit pod pojmem skvrny rzi. Tak to musí bejt i ta barva humus.
Díky bohu na to mám smlouvu a platbu přes účet - tak tento případ to není - jen při reklamaci - bych chtěl mít objektivní informaci - zda nebylo zinkováno vůbec nebo špatně nebo jen některé části - proto dotaz.
VŠEM MOC DĚKUJI ZA RADY A ODPOVĚDI - hlavně mě zajímá nějaká metoda jak poznat zinkování pod barvou děkuji moc Petr K.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.