Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kuchyní ze serveru m.kuchyneprotebe.webnode./... Sháním kuchyň, aby jsme si ji sami poskládali do prostoru. Tato série mi přesně sedí skříňkami a jejich rozměry. Pracovní deska bude koupena zvlášť. Ve stávající bydlení mám 10 let kuchyň za 10 tisíc. Jednoduchá, 360cm. Samozřejmě bez spotřebičů a pracovní desky. To jen pro představu. Nejsem náročná, věcí si vážím, takže není vůbec zničená. Sháním kuchyň na chalupu ideálně za tak málo peněz. Tento web nabízí skříňky o pár stovek levnější než jiné weby se stejným zboží. Recenze jsem nikde nenašla. Je to spolehlivý web? Obávám se potížím, horší kvalitě, atp.
Obáváte se správně,. Seriózní firmy uvádí alespoň jméno kontaktní osoby. Seznam realizovaných kuchyní je jen sbírka sebraných fotografií, kde mnohdy chybí dřez, někde i baterie, někde je dokonce ceník na stojánku před kuchyní, přesně tak, jak je to vystavené někde v expozici. Celkově web působí slabým dojmem. Je to dělané s co nejmenším úsilím ale nedůvěryhodně. Ceny neodpovídají realitě
hala
Ano, tyto věci mě taky zaráží. Na bazaru mají vystavených spoustu kuchyní, inzeráty jsou topované, ale nikdo mi neodpověděl ani na jednu reakci. Číslo směrovačky je stejné. Jak píšete, není tam žádná kontaktní osoba a to je vždy podezřelé. Totéž maji v Baumaxu. Koupím tam. Děkuji
všechny firmy bez uvedené kontaktu jsou podvodné. To učíme i své děti doma neustále.
Jinak - jimi nabízené kuchyně byste měli dohledat dle obrázku na googlo od zaručených prodejců. Jsou to polské "papírové"kuchyně, které jsou na českém trhu prodávány třeba pdo 3 názvy. Nic nevydrží. Opravdu bez toho, abyste viděli a vyzkoušeli na vlastní oči, nedoporučuji kuchyň nakoupit.
nicméně má kolegyně z práce je spokojená s touto firmou, včetně montáže nebenabytek.cz/... s přáním úspěšné realizace Pavl
Dobrý večer Nevím jak tyto stránky,nebo prodejce.ale někdo byl minulý nebo předminulý týden v černých ovcích.taky nabízel kuchyně a nábytek.a ty stránky jsou mi povědomé. Přijel zaměřil slýbil z prdu kuličku vybral zálohu a už nebral telefon.
hala
Díky, dohledám si to.
hykal
Nás obral o desítky tisíc Zbyněk Šustera OTD kuchyně, shodou okolností taky od Berouna. Dokonce jej odsoudili, ale jako FO nic nemá a exekutor si nic nevezme. Ale je “super” že podniká dál a nikdo na něj nemůže.
Bohužel, musím potvrdit, že je tato firma nespolehlivá. Objednala jsem si u nich postel i s matrací pro syna pod stromeček s jejich telefonickým potvrzením, že bude možná k doručení i dříve než do Vánoc a že kdyžtak nechají u sebe ve skladu. Dnes volám, jak to vypadá s postelí, zda bude a dost arogantním způsobem mi pán (nepředstavil se, což skutečně dokazuje kvalitu těchto lidí) sdělil, že postel není. A jak jsem poslala objednávka, přesně podle jejich pokynů (jen telefonicky a WA). Možná jsem jen malý zákazník, který Velké firmy nezajímá. Pardon, musela jsem, jsem naštvaná. NEDOPORUČUJI !
Kuchyneprotebe.cz a sedačky.net dovážejí a prodávají kuch linky od firem stolkar,Stolarz lempert,gala meble za nejlevnější internetové ceny,pravda je že naši konkurenti ,kteří se neustále přejmenovávají z kuchyni Beroun,na kuchyně v Berouně v současné době parazitují i našem webu a majitele se úředně prejmenovali,my nic neprejmenovavame,zálohy nevybirame
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.