Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvalé bydliště

Od: kirtap odpovědí: 2 změna:
Dobry den, chci se zeptat na jednu věc ohledně trvalého bydliště jelikož můj otec se odstehoval z vesnice do mesta tudíž si změnil trvale bydliště a jsem furt hlasen na jeho stare adrese z obecního uradu me neustále otravuje a "vyhrozuje" S nějakými sankcemi problém je v tom ze ja ziju v zahraničí uz pul roku a k otcovi se nechci přihlásit to je to takový závažný problem ze mi kazde dva dny musi volat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardaaa
hodnocení

4x

Nerozumím, kdo ti musí volat?

pokud stěnový Beidtel chce odhlásit, tak je to udělá ve správním řízení, dostaneš trvalý pobyt na obci, ve které se nacházel poslední otcův pobyt

hlavně si zřídit datovou schránku, abys neměl nějaké problémy z titulu nedoručení!

hodnocení

0x

Zmatečný dotaz.

Otec si změnil trvalý pobyt, Vy s tím nemáte nic společného.

Kde máte trvalý pobyt Vy? V té obci, co bydlel i otec? z obecního uradu me neustále otravuje a "vyhrozuje"
Kdo a proč Vás otravuje? Čím Vám "vyhrožuje"?

Sankce může být jen za to, že neplatíte za odpad v trvalým pobytu. Pokud jste delší dobu mimo ČR, doložte to obci a bude to bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]