Dobry den, chci se zeptat na jednu věc ohledně trvalého bydliště jelikož můj otec se odstehoval z vesnice do mesta tudíž si změnil trvale bydliště a jsem furt hlasen na jeho stare adrese z obecního uradu me neustále otravuje a "vyhrozuje" S nějakými sankcemi problém je v tom ze ja ziju v zahraničí uz pul roku a k otcovi se nechci přihlásit to je to takový závažný problem ze mi kazde dva dny musi volat?
Otec si změnil trvalý pobyt, Vy s tím nemáte nic společného.
Kde máte trvalý pobyt Vy? V té obci, co bydlel i otec? z obecního uradu me neustále otravuje a "vyhrozuje" Kdo a proč Vás otravuje? Čím Vám "vyhrožuje"?
Sankce může být jen za to, že neplatíte za odpad v trvalým pobytu. Pokud jste delší dobu mimo ČR, doložte to obci a bude to bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.