Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka nádobí CONCEPT-MNV 4045

Od: fiduz* odpovědí: 4 změna:

DOBRÝ DEN.

UVAŽUJI O POŘÍZENÍ MYČKY NA NÁDOBÍ,BYLA MI NABÍDNUTA MYČKA CONCEPT MNV 4045.

MÁTE NĚKDO SKUŠENOSTI S TOUTO ZNAČKOU NEBO PŘÍMO S TOUTO MYČKOU?POKUD ANO,MUŽETE JI DOPORUČIT ČI NAOPAK ROZHODNĚ NEDOPORUČIT.DĚKUJI MNOHOKRÁT ZA ODPOVĚDI.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

teri*
hodnocení

1x

snad jedině se podívat na recenze na heureka mycky-nadobi.heureka.cz/... já bych si ale nějakou concept taky nekoupila. my teď máme čerstvě myčku z ikey, víme že to mají od whirlpool a zatím myje výborně. ještě jsem slyšela, že bosch jsou dobré.

Zdravím, ty dvě značky..a pozáruční servis..no to spíš bude realita svobodného podníkání v KLDR.

roman07
hodnocení

0x

Doporučuji přidat a koupit nějakou "značku" ne paskvily typu Concept, Beko, Polar apod ... budete litovat ...

rob*
hodnocení

0x

Souhlas s Romanem, za ty prachy už fakt koupíte značkovou.

I když mezi značkama můžete narazit na špatný kus. Zaměřte se spíš na záruční a pozáruční servis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]