Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych zrenovovat staré interiérové dveře,teď jsou bílé ale chtěl bych nějakou barvu abyto mělo nějaký dekor dřeva.Co použít?
No nad tapetou sem taky přemýšlel,ale nevím jak dobře bude držet.A vylepování falců dveří mě moc neláká..
Těžká rada. Ta tapeta vypadá jako snadná záležitost, ovšem ač se to nezdá, je třeba pod tapetu dost dobře připravit podklad. Tedy přebrousit, přetmelit a opět přebrousit a teprve potom lepit tapetu. S tím, že ve falcích to bude peklo.
Další možnost je najít šikovnýho lakýru a nechat to nafládrovat. Tam se ovšem bude cena blížit ceně nových dveří.
Vnitřní dveře potapetovat pro šikovného kutila není problém.Jen je nutno si vzbrat ze sortimentu dřevěných ekorů.Ale tapetoval jsem dveře i vinylovou tapetou praktické jsou i tapety vliesové.
Navštívil jsem i domácnost,kde jsem DC-FIX tapetu lepil před 15 lety.Stále je pěkná a drží,snáší i mytí při běžném úklidu.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.