Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace interiérových dveří

Od: detroit odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,chtěl bych zrenovovat staré interiérové dveře,teď jsou bílé ale chtěl bych nějakou barvu abyto mělo nějaký dekor dřeva.Co použít?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Omyvatelnou tapetu?
favi.cz/...
detroit
hodnocení

No nad tapetou sem taky přemýšlel,ale nevím jak dobře bude držet*zmateny*.A vylepování falců dveří mě moc neláká..

Těžká rada. Ta tapeta vypadá jako snadná záležitost, ovšem ač se to nezdá, je třeba pod tapetu dost dobře připravit podklad. Tedy přebrousit, přetmelit a opět přebrousit a teprve potom lepit tapetu. S tím, že ve falcích to bude peklo.

Další možnost je najít šikovnýho lakýru a nechat to nafládrovat. Tam se ovšem bude cena blížit ceně nových dveří.

hodnocení

0x
Natrieť alebo fládrovať. Fanúšikom tapetovania všetkého príliš nie som. Málokedy sa podarí vyriešiť detaily na 100 % a nie je to ono.
Odporúčam z praktických i estetických dôvodov bielu a radšej si miestnosť vyzdobiť. Ale samozrejme každý podľa vlastnej chuti...

re4zon
hodnocení

0x
Chtelo by to hlavne vedet, z ceho ty dvere jsou. S masivem bude dobra prace, s foliovanou dtd uz tolik ne..

hodnocení

0x

Podívejte zde ...nebo i speciální renovační folie na dveře...šíře je většinou 90cm, takže není problém se spoji...

doplněno 19.02.22 12:13:

Osobně jsem používal tapety na dveře odsud, ty silné...má tam tapety, které se neodírají (jejich dekor)

jabraka*
hodnocení

0x

Vnitřní dveře potapetovat pro šikovného kutila není problém.Jen je nutno si vzbrat ze sortimentu dřevěných ekorů.Ale tapetoval jsem dveře i vinylovou tapetou praktické jsou i tapety vliesové.

Navštívil jsem i domácnost,kde jsem DC-FIX tapetu lepil před 15 lety.Stále je pěkná a drží,snáší i mytí při běžném úklidu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]